TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Omega Seamaster Chronometer Beyaz Kadran Yorumlar覺n覺z

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Mesaj besyolu66 » 01 Nis 2011, 10:54

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-omega-gercek-omega-seamaster-professional-chronometer-300m-1000ft-36124656/detay
linkteki saati sat覺c覺dan elden almay覺 d羹羹n羹yorum.fiyatta pazarl覺覺m覺z oldu

saatin genel durumu, 繹zellikleri,羹retiy覺l覺 durumu vs hakk覺nda g繹r羹lerinin benim i癟in 癟ok 繹nemli .bekliyorum...

kutu sertifika yok
Kullan覺c覺 avatar覺
besyolu66

Kay覺t: 08 Haz 2010, 13:24

Mesaj Clk » 01 Nis 2011, 11:00

Omega'nin b繹yle bir saati mi varmis ta Orijinal yaziyor ilanda?

Internette arattirip resimde ki saatin orijinali bulmani tavsiye ederim. Tabii benzerini bile bulabilirsen bu bir basari :D
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj Eterna » 01 Nis 2011, 11:09

Size birey diyeyim mi sadece o resimler y羹z羹nden almam. 2,5 milyara yak覺n para istemesini biliyor ama doru d羹zg羹n iki resim koyamam覺. Ne birey anla覺l覺yor ne birey g繹z羹k羹yor. Birde demiki isteyen gelip g繹rebilir, tabii hepimiz hemen u癟aa atlay覺p gideriz Ankara'ya.

Sn. besyolu66 o resimler ile kimse saatin durumu hakk覺nda sanm覺yorum ki sal覺kl覺 bir bilgi versin size. 襤ki kuruluk bir saat bile olsa o resimde ki g繹z羹km羹yor ki birey. Neye benziyor nedir belli deil...

Sayg覺lar,
Kullan覺c覺 avatar覺
Eterna

Ya: 50
Kay覺t: 28 May 2010, 13:44

Mesaj besyolu66 » 01 Nis 2011, 11:12

eterna hakl覺s覺n doru s繹yl羹yorsun tk
Kullan覺c覺 avatar覺
besyolu66

Re: Omega Seamaster Chronometer Beyaz Kadran Yorumlar覺n覺z

Mesaj besyolu66 » 01 Nis 2011, 11:50

say覺n clk sat覺c覺yla konutum adam saati 1600 tl satt覺m dedi.yani saat orjinal mi? sizce.ben 1300 tl alacakt覺m neyse
Kullan覺c覺 avatar覺
besyolu66

Mesaj Clk » 01 Nis 2011, 11:59

Saat orijinal degil. Hatta ben sahteyim diye bagiriyor. Bezel altin, tepe altin ama kayis celik. Bunun yaninda bu versiyonun celik/altin versiyonu bu kadran ve bilezik kombinasyonu ile yok.

Edit: Yanlis anlasilmaya neden olacak bir c羹mleyi d羹zelttim. Saati Omega Seamaster Professional 2332.20.00 kod numarasi ile aratirsaniz bulursunuz.
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullan覺c覺 avatar覺
Clk

Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03

Mesaj besyolu66 » 01 Nis 2011, 12:03

hak覺l覺s覺n覺z clk.adam saati g繹rmemi .yani saati kontrol etmemi belkide abak覺nca vazge癟ecek.ve bana d繹necek.saatio da ikinci el alm覺 kordonu kay覺覺 toplama olma ihtimailde var ama benimde zaten i癟ime sinmemiti
Kullan覺c覺 avatar覺
besyolu66

Mesaj besyolu66 » 01 Nis 2011, 12:58

say覺n clk edit繹r bunu neden yazm覺 anlamad覺m
Edit: Yanlis anlasilmaya neden olacak bir c羹mleyi d羹zelttim. Saati Omega Seamaster Professional 2332.20.00 kod numarasi ile aratirsaniz bulursunuz.

Read more: viewtopic.php?f=62&t=5267#ixzz1IGQemIY9
Kullan覺c覺 avatar覺
besyolu66

Sonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Eterna ve 143 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners