Bence boyle orjinal halinden daha guzel olmus.sedir yazdı:Bir değerlendirme yazısı yazamadım bu güne kadar. Saatin en önemli iki eksisi gereksiz yere kalın tutulmuş kasa ve kadranda hiç lüme kullanılmamış olması. Görsel ve işçilik kalitesi fiyatıyla birlikte düşünüldüğünde mükemmel. Bugün bu sayfanın aklıma gelme nedeni ise arkadaşa yazlık bir giysi almış olmam.
Hasır kordon çok yakışmış [emoji106]sedir yazdı:Bir değerlendirme yazısı yazamadım bu güne kadar. Saatin en önemli iki eksisi gereksiz yere kalın tutulmuş kasa ve kadranda hiç lüme kullanılmamış olması. Görsel ve işçilik kalitesi fiyatıyla birlikte düşünüldüğünde mükemmel. Bugün bu sayfanın aklıma gelme nedeni ise arkadaşa yazlık bir giysi almış olmam.
mertk yazdı:Gümrükte sıkıntı oldu mu acaba?
Ne kadar vergi yüzdesine girdi ?
Bende yurt dışından iki tane takip ettiğim saat var chrono24 den almayı planlıyorum sma çok vergi yüklerler diye korkuyorum,biri ikinci el.
sedir yazdı:mertk yazdı:Gümrükte sıkıntı oldu mu acaba?
Ne kadar vergi yüzdesine girdi ?
Bende yurt dışından iki tane takip ettiğim saat var chrono24 den almayı planlıyorum sma çok vergi yüklerler diye korkuyorum,biri ikinci el.
Saati aldığım tarihte Amazon’dan gümrük dahil olarak aldım ve sorunsuz elime ulaştı. Aynı uygulamanın devam edip etmediğini ürünü sepete koyduğunuzda görebilirsiniz. Chrono24’ün böyle bir uygulaması var mı bilmiyorum. Ayrıca gümrükte yapılan yeni ayarlamaların reel sonucu konusunda bilgim yok maalesef.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 94 misafir
|