Eterna yazdı:Ben Orient hastası olduğum için aklımda da bu marka oluyor doğal olarak. Kolumda Orient MAKO 2 var. Ama aklımda ki saat kesinlikle aşağıda ki diver. Yüksek fiyatı sebebi ile alamadım ama İnşallah alırım birgün.

Eterna, bu Orient'i Sirkeci'de bulunan satış noktasında incelemiştim ben de.. Gerçekten çok şık bir saat.. Hatta Rolex DSSD ile Seiko Marine Master Power Reserve Spring Drive'dan esintiler taşıyor diyebilirim.. Kasa işçiliiği mükemmel, cam saate şık bir derinlik katmış, bilezik zaten aslan parçası, e power reserve var, soldan date display gibi bir de tezat var

Yanında kauçuk kayış bulunduran güzel bir tool kit'i de geliyor..
Diğer Orient'lerden çok daha kaliteli ve titiz bir işçiliğe sahip olduğunu da farkeden ve diver saatlere zaafı olan ben kısaca saati çok beğendim.. Hatta almaya karar verdim.. Aklıma takılan yegane mevzu kalibrenin hack özelliği olmamasıydı "ama Panerai Pam005'de de yok"

diyerek bu garip detayı da gözardı ettikten sonra kesin kararımı vermiş oldum.. Buraya kadar herşey çok güzel.. Lakin fiyatı öğrenince resmen şok oldum diyebilirim

Zira 1000 TL.'nin biraz üzerinde bir fiyata hazırlamıştım kendimi ancak 1650,00 USD bana "plağın üzerinde kayarak duran iğne sesi" efektini yaşattı diyebilirim

Belki de sorduğum gün 1 Nisan'dı, hatırlamıyorum.. Neyse..