Ben de iyice glycine'in reklam ajansı gibi oldum

https://drop.com/buy/glycine-combat-6-classic-moonphase-automatic-watch?utm_source=linkshare&referer=GMZ9BB

mertk yazdı:Arkadaşlar, bu yurtdışından kargoyla saat getirme işi nasııl oluyor?
Yani gümrük vergisini verip satın alabilir miyiz?
Gümrükte takılırsa nasıl haberimiz olacak?
justaguy yazdı:mertk yazdı:Arkadaşlar, bu yurtdışından kargoyla saat getirme işi nasııl oluyor?
Gelen ülkenin devlet postasi ise adresinize geliyor, PTT çalışanına gümrük vergisini ödeyip alıyorsunuz (sadece nakit alıyorlar).
DHL, USPS vb. ile geliyorsa, size bir e-mail gönderiyorlar ve bir form doldurmanızı istiyorlar (kargonun ticari olmadığına dair beyan ve gümrük işlemlerinin yapılabilmesi için bir çeşit vekalet). Formu doldurduktan sonra hesaplanan gümrük ücretini ödeyebileceğiniz bir link gönderiyorlar (veya eft yapmanızı istiyorlar) daha sonra yine adresinize geliyor kargonuz
mertk yazdı:justaguy yazdı:mertk yazdı:Arkadaşlar, bu yurtdışından kargoyla saat getirme işi nasııl oluyor?
Gelen ülkenin devlet postasi ise adresinize geliyor, PTT çalışanına gümrük vergisini ödeyip alıyorsunuz (sadece nakit alıyorlar).
DHL, USPS vb. ile geliyorsa, size bir e-mail gönderiyorlar ve bir form doldurmanızı istiyorlar (kargonun ticari olmadığına dair beyan ve gümrük işlemlerinin yapılabilmesi için bir çeşit vekalet). Formu doldurduktan sonra hesaplanan gümrük ücretini ödeyebileceğiniz bir link gönderiyorlar (veya eft yapmanızı istiyorlar) daha sonra yine adresinize geliyor kargonuz
Çok teşekkür ediyorum bilgilendirdiğiniz için ikinciel satte herhalde kdv alınmayacak sadece gümrük vergisi ödenecektir diye tahmin ediyorum.
cagatay1903 yazdı:Ben aldım ve sadece 27 gümrük vergisi verdim şimdi bir tane saha bekliyorum bakalım geldin paylaşım yaparım zaten
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 224 misafir
|