TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Forumdaşımız Maradona' ya destek hakkında

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Forumdaşımız Maradona' ya destek hakkında

Mesaj KadirSeiko » 13 May 2020, 22:56

Siz grubun sözcüsü müsünüz? Neden bu kadar alındınız yazdıklarıma. Heralde o saçma tartışmanın bir tarafı sizdiniz diye düşünüyorum ve tartışmayı buraya da taşıyacaksınız anlaşılan. Gerçekten grubun amacıyla alakası olmayan bir tartışma vardı. Ayrıca sessize almam gelen mesajları görmediğim anlamına gelmiyor. Ne haber var diye girip mesajları okuyoruz haliyle. Kimsenin böyle bir terbiyesizlik yapmaya hakkı yok. Rahatsızlığınızı arayıp dile getirseydiniz numaramı görmüşsünüzdür o sırada. Beni itham ettiğiniz durumu siz yaratıyorsunuz şuan. Yapmayın.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
KadirSeiko
 
Mesajlar: 183
Kayıt: 27 May 2019, 10:33

Re: Forumdaşımız Maradona' ya destek hakkında

Mesaj Umutt » 13 May 2020, 23:07

Mesajınızı hayretle okuyan çok sayıda grup üyesinden biriyim herhalde ben de. Tavrınızla ilgili rahatsızlık belirtmek için, grubun sözcüsü olmaya gerek yok, Zira verdiğiniz rahatsızlık birimize ya da bir kaçımıza değil grubun tamamınaydı.

Tartışma diyerek grubu da töhmet altında bırakmışsınız. Cengiz Bey in de dediği gibi, grupta hiç bir zaman tartışma gibi, birden fazla tarafı olan bir eylem yaşanmadı. Gruptaki doktor arkadaşlarımızın, Corona salgını ile ilgili iyi niyetli mesleki uyarılarından rahatsız olup (???), nezaket sınırlarını fazlasıyla aşan ve arkadaşlarımızı da rencide eden bir mesaj attınız ve sonrasında kimseye söz hakkı da tanımadan gruptan ayrıldınız. Şimdi de bu konu üzerinden gerilim yaratmaya devam ediyorsunuz.

Konunun açılış amacını saptırmamak ve kutsiyetine zarar vermemek adına, tavrınız ile ilgili yorum yapmamayı tercih ediyorum, zira her şey ortada.

Umarım siz de konuyu daha fazla uzatmamayı tercih edersiniz, çünkü an itibari ile, susmanın edep olduğu yere gelmiş bulunuyorsunuz.



LYA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Umutt
 
Mesajlar: 5380
Kayıt: 01 Oca 2011, 23:13

Re: Forumdaşımız Maradona' ya destek hakkında

Mesaj mlm » 13 May 2020, 23:13

Grubun amacı dışında paylaşım yapılmasına tepki verdiniz ve gruptan ayrıldınız, sonra buraya gelip saçma vs diyerek buradaki grubun amacı dışında bir tartışma başlattınız.
Demeye çalıştığım oydu. Forumdaşlarımız bizim için değerlidir, siz de öylesiniz. Lütfen özür dileyin zira o grupta çok kişinin sebepsiz yere moralini bozdunuz.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm
 
Mesajlar: 24003
Yaş: 44
Kayıt: 03 Ağu 2010, 02:59
Konum: Ankara

Re: Forumdaşımız Maradona' ya destek hakkında

Mesaj drcca » 13 May 2020, 23:13

Wp grubunda bir tartışma olmadığını düşünüyorum. Tamamen insani kaygılarla bizzat benim tarafımdan yapılan bir uyarı sonrası sert bir tavır ile gruptan ayrılmıştınız. Ayrıca o konuşmaları buraya taşıyan mlm değil sizsiniz. Bir önceki msjınızı tekrardan okumanızı öneririm.


ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
drcca
 
Mesajlar: 582
Kayıt: 03 Şub 2017, 19:19

Re: Forumdaşımız Maradona' ya destek hakkında

Mesaj gkarinca » 13 May 2020, 23:20

Tartisma hic olmadi ki grupta biri masturbasyon yapti gitti tatmin olmadi geldi...


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
gkarinca
 
Mesajlar: 1403
Kayıt: 06 Ağu 2011, 16:43

Re: Forumdaşımız Maradona' ya destek hakkında

Mesaj KadirSeiko » 13 May 2020, 23:25

mlm yazdı:Grubun amacı dışında paylaşım yapılmasına tepki verdiniz ve gruptan ayrıldınız, sonra buraya gelip saçma vs diyerek buradaki grubun amacı dışında bir tartışma başlattınız.
Demeye çalıştığım oydu. Forumdaşlarımız bizim için değerlidir, siz de öylesiniz. Lütfen özür dileyin zira o grupta çok kişinin sebepsiz yere moralini bozdunuz.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet burda tartışmayı ben başlatmış oluyorum o şekilde bakmamıştım haklısınız. Sadece sizden özür diliyorum. Gruptaki tartışmayı inanın şuan hatırlamıyorum tek bildiğim beni çok rahatsız ettiğiydi. Ayrıca şuan yapılan yorumlar kadar da sert değildi. Ben kendi adıma bunun üzerine birşey yazmayacağım lütfen başkası da yazmasın olay iyice çirkinleşmeye başladı. Siz yorum yazana kadar kimse görmedi mi buraya yazdığım şeyi. Bir anda ağzına mastürbasyon benzetmesini alan buraya koştu. İlginç. İyi akşamlar.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
KadirSeiko
 
Mesajlar: 183
Kayıt: 27 May 2019, 10:33

Re: Forumdaşımız Maradona' ya destek hakkında

Mesaj gkarinca » 13 May 2020, 23:49

Amaci belli olan tamamen gonulluluk esasina dayanan bu guzel organisazyona katilacaksiniz. Corona gundeminden dolayi bir doktorun paylasimlari uzerine uzerine sacmalamayi basarabildiginizi soyleyip, terbiyesizligimizi ve bu sacmaliklari cekemeyecegi belirtip ayrilacaksiniz. Yetmeyip bu sayfaya gelip sacma sapan tartismalarla ayrildiginizi belirtip wp grubunu hayiflayacaksiniz. Snr utanmadan gelismelerden haberdar olmak isteyeceksiniz. Eksik olsun yapacaginiz yardim ben sizin adiniza da hallederim evelallah [emoji106]

Yazdiginiz gunden beri su guzelim sayfayi kirletmemek icin yazmiyordum emin olun.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
gkarinca
 
Mesajlar: 1403
Kayıt: 06 Ağu 2011, 16:43

Re: Forumdaşımız Maradona' ya destek hakkında

Mesaj hozburun » 07 Tem 2020, 13:09

Ankthas yazdı:Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda Çağatay abiyle ilgili güzel haberler var, çevresine tepki veriyor, hastaneden çıkıp evde bakıma geçecek. Malum bu durum ciddi bir masraf kapısı açacak aile için. Bildiğiniz üzere bu hususta bir whatsapp grubu kurduk, amacımız TSF olarak düzenli bir şekilde ay başlarında(şu anda her ayın ilk cuması) toplu bir parayı aileye ulaştırmak. Herkes elinden geldiği kadar bir miktarı forumca tanınan, güvendiğimiz bir kişi olan Hasan Özburun(Hozburun) Bey'e iletiyor, o da toplanan parayı aileye gönderiyor. Bu cuma toplu bir para ulaşacak aileye, şimdilik 1500 TL'yi geçtik, sizlerin yardımıyla bu miktarı daha da arttırmayı hedefliyoruz.

İster whatsapp grubuna katılarak, isterseniz direkt Hasan Bey'in aşağıda vereceğim hesabına göndererek bağışınızı yapabilirsiniz. Böylece ailenin bir aylık ev kirasını ya da tutulacak bakıcının maaşını biz karşılamış olacağız ve ailenin omuzlarından bi tane bile olsa yükü alıp hafifletmiş olacağız. En azından düşünecekleri bir kalem eksilsin istedik. Eğer aileye direkt yardım yapmak isterseniz de yine Çiğdem Hanım'ın hesabını altta paylaşıyorum. Haydi TSF olarak gücümüzü gösterelim, bu zor zamanında forumdaşımızın yanında olalım!

TSF Whatsapp Grubu, katılım linki:
https://chat.whatsapp.com/GFcEb7jHr2a9HRoZLx1Z3u

TSF bağış hesabı:
İsim soyisim: Hasan Özburun
IBAN no: TR59 0003 2000 0000 0077 1287 97
NOT: Dekont açıklamasına lütfen bu ibareyi ekleyelim: "Çağatay Akgün için yapılan sağlık yardımı"

Maradona Çağatay Akgün'ün eşinin hesap bilgileri:
İsim soyisim: Çiğdem Akgün
IBAN no: TR04 0004 6000 6488 8000 2678 86


Konu günceldir , desteklerimizi esirgemeyelim :champ:
Kullanıcı avatarı
hozburun
 
Mesajlar: 10817
Yaş: 51
Kayıt: 08 Haz 2011, 17:02
Konum: Istanbul

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 61 misafir

   
   
TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista
                                          

     Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      
 

All brand names and trademarks are the property of their respective owners