Bir s羹redir akl覺mda olan konuyu sizlere dan覺mak istedim. Bu ay k覺smetse 10. y覺l覺m覺 bitireceim TSF ailesinde. Zaman覺nda 癟ok saat satt覺m 癟ok da sat覺n ald覺m. Neredeyse her g羹n saat alacakt覺m eskiden, 癟ok abartm覺t覺m. Son senelerde kontrol alt覺nday覺m daha sakin ilerliyorum

Eski zamanlarda forumda 繹yle ilanlar g繹r羹rd羹k ki g羹n bitmeden saat sat覺l覺rd覺. Ben bir saat satt覺覺mda ayn覺 g羹n mesajlar gelmeye devam ederdi. "Sat覺 ger癟eklemezse ben talibim" diye..
襤lanlar覺m覺zda para kazanal覺m, kar edelim gibi bir d羹羹nce hi癟 olmazd覺. Resmen zarar ederdik hobimiz urunda. D羹e dediimiz ilanlar覺 devaml覺 g繹r羹rd羹k. 襤lan a癟覺l覺p 1 saat i癟erisinde sat覺lan saatleri 癟ok bilirim. Uygun fiyata saat almak 癟ok kolayd覺 aram覺zda. "El deitirdi" derdik.
Son senelerde bak覺yorum ikinci el saatin neredeyse s覺f覺ra fiyat覺na sat覺ld覺覺n覺 g繹r羹yorum. Veya 15 kere g羹ncellenmi ama 2 kuru doru d羹zg羹n indirim yap覺lmam覺 ilan g繹r羹yorum. Bir senede ilanda fiyat deimemi ilan g繹r羹yorum. Okuyorum ilan覺 at覺yorum 8 sene 繹nce ald覺m kulland覺m fiyat覺 udur. Biliyorum gitsem Sirkeci ye s覺k覺 pazarl覺klar ile zaten o fiyata yak覺n alabilirim o saati.
Benim d羹羹ncem bu y繹nde. Ama tamamen yanl覺 g繹zlemlemi, yan覺l覺yor olabilirim. O y羹zden sizin fikrinizi sormak istedim.
ok 繹nemli hat覺rlatma: 襤stisnalar kaideyi bozmaz. Genelleme asla yapmad覺m, ilanlar覺n 癟ounluu olarak yazd覺m.
Selamlar, sayg覺lar