İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
sieger » 24 Nis 2020, 20:31
@ok7, heh simdi yazabilirim!

Evet bu konuda cok haklisiniz, diyebilirlermis ki, geneva bize basit, biz sevmedik, tamam ok. ama sonra kendi kendine de basma diyorsunuz. Cok mantikli, ama heralde illa bisi basmak lazim demisler heralde, o da miras
instagram.com/archpatek
-

sieger
-
Oversea » 24 Nis 2020, 21:20
Hayır her şeyi geçtim, şu an grand seiko da patek damgasını rahatlıkla karşılayacak saatler üretiyorlar. Yani damgayı almak zor değil şu anki standartlarıyla. Kendini test eden firmalarda en güvenlisi jaegerin 1000 saat testi. Damga yerine 1000 saat test edilmiş baskısı bence çok daha değerli. Benim kişisel fikrim patekin yıllık üretim miktarını yavaşlattığı için genevre mühründen vazgeçmesi. Çünkü her saat tek tek inceleniyor ve sertifikalandırılıyor. Vacheron hala 20.000 üretim bandını aşmayarak bu titiz testi başarıyla karşılıyor.
-
Oversea
-
Ok7 » 24 Nis 2020, 21:36
Bence safi ukalalik eğer yok chopard a cartier e fln da vermişler mührü diye kizdilar gibi bı durum varsa gerçekten.yani standartlari karsilarsa hakederse alacak tabiki.iyi Porto şampiyonlar ligi kazandı diye Real Madrid çekilsin turnuvadan kendine turnuva duzenlesin a takımiyla genç takimi maç yapsın kupa versin dünyanın en büyüğü oldum yine diye dolaşsın ortada (:
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Ok7
-
Mlozturk » 24 Nis 2020, 23:59
Gerçekten farklı bir saat İngilizlerin 2. Dünya savaşında Almanlar ın dikkatini çekmeden filolarını korumakla görevli sivil görünümlü gemilerine taktıkları isim vardır Q ships, onlar gibi gücünü (klasını) belli etmeyen bir Q watch.
Güle güle kullanın.
ELE-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Mlozturk
-
sieger » 28 Nis 2020, 01:51
Mlozturk yazdı:Gerçekten farklı bir saat İngilizlerin 2. Dünya savaşında Almanlar ın dikkatini çekmeden filolarını korumakla görevli sivil görünümlü gemilerine taktıkları isim vardır Q ships, onlar gibi gücünü (klasını) belli etmeyen bir Q watch.
Güle güle kullanın.
Abi ne yaptin! Cok tesekkur ederim, cidden hissiyatim ve istegimin sekil bulmus halini anlattin, cok onore oldum, cok sevindim. Boyle mutlulugu hissedecegin saatler senin olsun insallah.

instagram.com/archpatek
-

sieger
-
mbs1905 » 04 May 2020, 02:10
Hayırlı olsun. Güzel zamanlar göstersin. Çok şık bir saat ve çok yakışmış.
Burak
-

mbs1905
-
Mlozturk » 04 May 2020, 04:16
sieger yazdı:Mlozturk yazdı:Gerçekten farklı bir saat İngilizlerin 2. Dünya savaşında Almanlar ın dikkatini çekmeden filolarını korumakla görevli sivil görünümlü gemilerine taktıkları isim vardır Q ships, onlar gibi gücünü (klasını) belli etmeyen bir Q watch.
Güle güle kullanın.
Abi ne yaptin! Cok tesekkur ederim, cidden hissiyatim ve istegimin sekil bulmus halini anlattin, cok onore oldum, cok sevindim. Boyle mutlulugu hissedecegin saatler senin olsun insallah.

:) güzel dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim
-

Mlozturk
-
Mlozturk » 04 May 2020, 04:17
sieger yazdı:Mlozturk yazdı:Gerçekten farklı bir saat İngilizlerin 2. Dünya savaşında Almanlar ın dikkatini çekmeden filolarını korumakla görevli sivil görünümlü gemilerine taktıkları isim vardır Q ships, onlar gibi gücünü (klasını) belli etmeyen bir Q watch.
Güle güle kullanın.

Saat o hissi uyandırıyor, güzel dileğiniz için ayrıca teşekkür ederim
-

Mlozturk
-
Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: ceyyhun, manevra, MehmetKaratürk, ogeday, scarbo ve 32 misafir