Bu modelde yanlış hatırlamıyorsam grade 5 titanyum ve paslanmaz çelik beraber kullanılmıştı, ağırlığı dengelemek için güzel seçim olmuş bence. Ben de çok beğendim.Ankthas yazdı:Bugün akıyor maşallahBen de bu aralar çıkan saatler arasında en beğendiğimi koyayım, BOR bilezik ve mavi renk çok yakışmış bu modele:
Bakır ve beyaz kadranı çok beğendim gerçekten.Althor yazdı:Bu modelde yanlış hatırlamıyorsam grade 5 titanyum ve paslanmaz çelik beraber kullanılmıştı, ağırlığı dengelemek için güzel seçim olmuş bence. Ben de çok beğendim.Ankthas yazdı:Bugün akıyor maşallahBen de bu aralar çıkan saatler arasında en beğendiğimi koyayım, BOR bilezik ve mavi renk çok yakışmış bu modele:
Onun dışında breitling'in yeni chronomat serisi de çok güzel olmuş. Bileziğe henüz gözüm alışmadı ama hoş bir vintage tercih.
Yeni 57 diverları da baya bir captain cook olmuş. Ya da captain cooklar baya bir breitling 57 imiş daha doğrusu [emoji28]
Althor yazdı:
Onun dışında breitling'in yeni chronomat serisi de çok güzel olmuş. Bileziğe henüz gözüm alışmadı ama hoş bir vintage tercih.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 57 misafir
|