TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İlk Otomatik Saat İçin Şu Tercih Nasıldır? Hamilton 77715553

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Mesaj berden » 19 Nis 2020, 17:31

HAMİLTON H77715553

Tissot ve Seiko olmak üzere iki tane pilli saatim var. Renklerine göre kıyafetimle hangisi uyarsa onu kullanıyorum.
Hem takım elbiseyle hem de günlük kullanım da kullanmak için bu saati gördüm ve çok hoşuma gitti.
İlk kez otomatik bir saat alacağım.
Edip saat sitesinde fiyatı 4410 tl görünüyor.
Tavsiye eder misiniz?

Resim
Resim
https://www.edipsaat.com/hamilton-h77715553
Kullanıcı avatarı
berden

Re: İlk otomatik saat için şu tercih nasıldır? (Hamilton)

Mesaj SelAc » 19 Nis 2020, 20:52

Oldukça zarif bir saat. Radiomir tarzı boynuzlar sizi kayış konusunda üzebilir. Bunu hesaba katın derim. Farklı kayışla kullanmakta zorlanabilirsiniz.
@zamankoleksiyoneri
Kullanıcı avatarı
SelAc

Mesaj eyimen » 19 Nis 2020, 21:24

SelAc yazdı:Oldukça zarif bir saat. Radiomir tarzı boynuzlar sizi kayış konusunda üzebilir. Bunu hesaba katın derim. Farklı kayışla kullanmakta zorlanabilirsiniz.

Katılıyorum, ilk saat için daha geleneksel birşey tercih edebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
eyimen

Mesaj onurhoca » 06 May 2020, 22:49

Güzel bir saat ama bu bütçeyle size Seiko Presage modellerini incelemenizi tavsiye ederim otomatikleri stabildir, kullanımı kolaydır. Ben de "Sakura" modeli var, çok şık inceleyiniz. Bir de bu seviye saatleri sirkecideki saatçilerde bakmanız ve biraz da pazarlık yapmanız daha uygun fiyat sağlar.
Kullanıcı avatarı
onurhoca

Re: İlk Otomatik Saat İçin Şu Tercih Nasıldır? Hamilton 7771

Mesaj Kadim » 07 May 2020, 00:42

Saatin indisleri, akrep ve yelkovan stili ve rengi, boynuz yapısı ve hatta kurma kolu dahil tüm bileşenleri çok hoş ve uyumlu görünüyor. Kayış konusundaki muhtemel sıkıntılara değecek bir tasarımı olduğunu düşünüyorum. Nakit pazarlıkla Sirkeci'den araştırarak fiyat konusunda da bir miktar iyileşme yakalanabilirse incelemesini görmek isteriz.
Yek Katre-i Hûnest, Sâd Hezârân Endîşe
Kullanıcı avatarı
Kadim

Mesaj Ankthas » 07 May 2020, 11:39

Kadim yazdı:Saatin indisleri, akrep ve yelkovan stili ve rengi, boynuz yapısı ve hatta kurma kolu dahil tüm bileşenleri çok hoş ve uyumlu görünüyor. Kayış konusundaki muhtemel sıkıntılara değecek bir tasarımı olduğunu düşünüyorum. Nakit pazarlıkla Sirkeci'den araştırarak fiyat konusunda da bir miktar iyileşme yakalanabilirse incelemesini görmek isteriz.

Bence de çok güzel saat bir tek date penceresi biraz uyumsuz olmuş kadranla. Ayrıca bilekte denemek boynuz-kayış kısmını incelemekte de fayda var :champ:
Deniz
Kullanıcı avatarı
Ankthas

Mesaj zafeer » 07 May 2020, 14:53

Ben çok beğendim saati
Bir kusur bulamadım
Bu arada son gelen zamlardan bu saat de nasibini almış sanırım siz başlığı açtığınızda 4410 yazmıssınız suan 4.900 görünüyor :/

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
zafeer

Mesaj berden » 07 May 2020, 16:27

zafeer yazdı:Ben çok beğendim saati
Bir kusur bulamadım
Bu arada son gelen zamlardan bu saat de nasibini almış sanırım siz başlığı açtığınızda 4410 yazmıssınız suan 4.900 görünüyor :/

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

evet. hatta mail atmıştım biraz daha indirim yapabilirseniz hemen alayım diye, "bunlar kampanyalı fiyatı bir kaç gün sonra kur yükselirse daha da artar fiyatı, şimdiden almanız daha iyi olur" diye cevap yazmışlardı, almadım geri dönerler diye ama fiyat artmış. :)
başka yerde de bulamıyorum aynı saati
Kullanıcı avatarı
berden

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 151 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners