TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Evlilik Yıldönümü Hediyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Evlilik Yıldönümü Hediyesi

Mesaj mrtkrks » 19 Nis 2020, 14:11

Herkese Merhabalar,

Haziran ayında eşimle evlilik yıl dönümümüz var ve hediye olarak saat almayı düşünüyorum.
Aslında kafamda bu virüs belası Mayıs sonu, Haziran başı gibi biter bende gider bayileri gezer, güzel bir model seçerim düşüncesi vardı.
Ancak bu son dakika çıkan ek vergi olayı ile birlikte, fiyatlara yansıma olmadan bu işi bitirme kararı aldım.
Bu noktada siz değerli forum üyelerinin öneri ve yönlendirmelerine ihtiyacım var açıkçası.
Kısa bir search sonrasında aşağıdaki modeller alternatifler arasına girdi artan fiyat sıralamasına göre;

https://www.alwaysfashion.com/tr/star-steel
https://www.tevfikaydin.com.tr/tr/nomos ... 23234.html
https://www.alwaysfashion.com/tr/oris-b ... 07-8-17-22
https://www.alwaysfashion.com/tr/oris-a ... 7-8-18-01p
https://www.alwaysfashion.com/tr/oris-a ... 7-8-18-05p
https://www.alwaysfashion.com/tr/oris-a ... 7-8-18-01p

Kafamdaki maks bütçe 12bin civarında. Bu doğrultuda sizin önerebileceğiniz farklı marka ve modeller olursa onları da değerlendirmek isterim. Ayrıca forumda butiklerle arası oldukça sıkı olan ve sıklıkla sıfır olarak rolex, omega gibi görece üst segment saatler alan değerli forum üyelerimizin de "Şu butiğin elinde şu model var, fiyat oldukça uygun" gibi yönlendirmeleri de olursa bir çılgınlık yaparak atladığım doğum hediyesinin de acısını çıkarabilirim.
Kullanıcı avatarı
mrtkrks

Re: Evlilik Yıldönümü Hediyesi

Mesaj ekdellal » 19 Nis 2020, 14:17

Linkini verdiğiniz modeller arasından, pembe altın Oris en güzeli. Beğenilir bence. O olmadı, Plase Nomos. Şimdiden tebrikler.
Kullanıcı avatarı
ekdellal

Mesaj Merdo » 19 Nis 2020, 15:07

Eşiniz şayet sade saatlerden hoşlanırsa nomos güzel bir seçenek gibi duruyor ama kadınlar daha ışıltılı şeyleri sever diye düşünürsek, genel olarak :), bende Sn.ekdellal gibi pembe altın oris'in daha uygun bir seçim olacağını düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
Merdo

Mesaj Umutt » 19 Nis 2020, 15:07

Çok güzel modeller seçmişsiniz, benim favorilerim Montblanc ve Rose Gold Oris, ayrıca bu bütçe aralığı için Tag ve Ball' a da bakmanızı öneririm.

Güzel günlerde kullanılsın.

LYA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Umutt

Mesaj Oguzhanm » 19 Nis 2020, 15:10

ekdellal yazdı:Linkini verdiğiniz modeller arasından, pembe altın Oris en güzeli. Beğenilir bence. O olmadı, Plase Nomos. Şimdiden tebrikler.

Bende aynı düşüncedeyim.Pembe altın diğer etkenlerdeen bagımsız en güzeli. Ama eşiniz nee tür takılar takıyor. Giyim stili nedir? bunlar göz önüne alınması gerekli. Kadınlar saat konusunda bizden farklı düşünüyor bence.
Kullanıcı avatarı
Oguzhanm

Mesaj mrtkrks » 19 Nis 2020, 15:55

Sn. ekdellal,Merdo

Ortak görüşler sonrasında Rose Oris benimde favorim oldu şu an için. Ben olsam direkt nomos alırdım ama acaba çok mu sade bulur düşüncesi ile biraz uzaklaşıyorum.

Sn. Umutt

Hem marka değeri hem de fiyat açısından Montblanc aklımda 2. sırada aslında. Ama dezavantajları 32 mm olması (eşim genelde 36 - 38 mm kullanıyor) ve çok mu klasik kaçar düşüncesi. Tag modellerine de baktım ama sanırım o tarzı pek sevmiyor benim aquaracer için kaba bu diyor. Hatta forumdaki oris aquis mi tag aquaracermı karşılaştırmasını okurken bak bu oris güzelmiş demişti.

Sn. Oguzhanm

Aslında Smart Casual diyebiliriz. Spor giyindiği zamanlarda applewatch takıyor zaten.

Bu arada kimse yeşil kadranlı pointer date'i neden önermiyor. Onu alsam arada bende takardım fena olmazdı hani :lol:
Kullanıcı avatarı
mrtkrks

Mesaj Ok7 » 19 Nis 2020, 16:22

Pembe oris ve mont blanc en güzel seçenekler ama beni mont blancin tarih penceresi çok rahatsız etti.butce Rolex e cikacak ise 36mm datejust gayet iyi olur sizde arada kacirirsiniz (:

Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Ok7

Mesaj mrtkrks » 19 Nis 2020, 16:38

Ok7 yazdı:Pembe oris ve mont blanc en güzel seçenekler ama beni mont blancin tarih penceresi çok rahatsız etti.butce Rolex e cikacak ise 36mm datejust gayet iyi olur sizde arada kacirirsiniz (:

Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Datejust seviyesine çıkmam pek mümkün olmaz ama fırsat bir op yakalarsam neden olmasın :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
mrtkrks

Sonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: şimendifer ve 200 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners