TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Alt覺n / Alt覺n Kaplama ve Alt覺n Renkli Saatler

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Alt覺n / Alt覺n Kaplama ve Alt覺n Renkli Saatler

Mesaj fsenturk » 17 Nis 2020, 19:25

Arkadalar merhaba.
Bundan 20-30 sene 繹ncesine kadar babalar覺m覺z覺n dedelerimizin kollar覺nda s覺k癟a g繹rd羹羹m羹z (ama g羹n羹m羹zde ise malesef pek az kiinin cesaret edip takabildii) alt覺n renkli saatleri bu bal覺k alt覺nda paylamak istiyorum.

Sizin de sahip olduunuz veya hounuza giden ve 繹zellikle alt覺n rengini 羹zerinde asilce ta覺yabilen saatler varsa, buradan payla覺rsan覺z sevinirim.

Benim houma gidenlerden baz覺lar覺 :

Resim

Resim

Resim

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
fsenturk

Kay覺t: 23 Ara 2015, 14:36

Re: Alt覺n Renkli Saatler

Mesaj morningstar » 17 Nis 2020, 19:40

Bir ka癟 tane alt覺n renkli vintage saat alimim olmutu fakat bana 癟ok fazla hitap etmediini anlad覺m en az覺ndan vintage olarak ve elden 癟覺kard覺m.Tabi baz覺 modeller var ger癟ekten 癟ok 覺klar.Resim

SM-N950F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
morningstar

Ya: 29
Kay覺t: 25 Au 2018, 23:45

Re: Alt覺n Renkli Saatler

Mesaj drcca » 17 Nis 2020, 19:44

Bu saat nas覺l sevilmesin[emoji18][emoji18][emoji18]Resim

ANE-LX1 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
drcca

Kay覺t: 03 ub 2017, 19:19

Re: Alt覺n / Alt覺n Kaplama ve Alt覺n Renkli Saatler

Mesaj sieger » 17 Nis 2020, 20:28

Gecenlerde sanirim sotheby ya da yok yok philips auction sayfasinda AMA yapiyorlardi, birisi sordu iste, eskiden altin saatler bu kadar populerken simdi neden degil diye, cevap sanirim insanlar kendilerini artik buna layik gormuyorlar diye gecti. Ben mesela bayiliyorum! Hatta sizin paylastiginiz rolex daydatein bir de sedef kadranlisi var, simdi istedigim fotografi bulamadim, ancak buldugum an paylasacagim, kesinlikle istenenler listemde ilk 10da bekliyor. Zaten sari altin, mekanik louis cartier tank i es gecemem :) o cok baska bir ikondur.
instagram.com/archpatek
Kullan覺c覺 avatar覺
sieger

Ya: 37
Kay覺t: 18 Kas 2015, 13:01

Mesaj azizkaya » 17 Nis 2020, 21:07

Bence 癟ok klasik kal覺yor, alt覺n saatler. G羹n羹m羹z g羹nl羹k giyimi i癟in fazla a覺r, kargo pantolon, spor ayakkab覺 ile 癟ok uyumlu olmuyor ya da tersine t羹m moda detaylar覺yla birlikte fazla hafif kal覺yor yani dar ve k覺sa pantolon, babet 癟orab覺 ile negatif bir hava yarat覺yor.
Arivden bir fotoraf ile desteklersek, favorilerimden biri olan Visodate'in, g羹nl羹k kullan覺mda, benim i癟in fazla "frapan" kald覺覺n覺 d羹羹nd羹m, sonras覺nda ayn覺 saatin kaplamas覺z olan覺n覺 da kulland覺m ama ayn覺 tad覺 vermedi.
te yandan imdi d羹羹nd羹m ki elimden ge癟en, hali haz覺rda kulland覺覺m ya da almay覺 d羹羹nd羹羹m saatlerin 癟ounda bir alt覺n detay覺 var. Onlardan da birka癟 resim payla覺yorum, m羹sadenizle.ResimResimResimResim

SM-N960F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Al覺nca ya da sat覺nca piman olmad覺覺m bir saat olmad覺.
Kullan覺c覺 avatar覺
azizkaya

Kay覺t: 14 Nis 2017, 01:02

Mesaj fsenturk » 18 Nis 2020, 15:10

Bu Alt覺n sar覺s覺 Seiko da 癟ok g羹zel. Kolda ahane durur diye d羹羹n羹yorum. Bilezii 癟ok deiik bir hava katm覺. Tek s覺k覺nt覺s覺 bilezikteki yuvarlak boluktan giren g羹ne 覺覺klar覺n覺n etkisiyle bronzlat覺覺nda kolunuzda bir taraf覺 beyaz bir taraf覺 kahverengi alanlar oluur. :D

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
fsenturk

Kay覺t: 23 Ara 2015, 14:36

Mesaj Baran » 18 Nis 2020, 15:54

Hayat覺m boyunca kullanmaktan en keyif ald覺覺m ve cok k覺sa s羹re kullanma f覺rsat覺 bulup ayr覺l覺rken 羹z羹ld羹羹m saat.Rolex Daytona FG

Resim

Resim

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj cagatay1903 » 18 Nis 2020, 16:41

bu da benim ki) 癟ok memnunum siyah kay覺la 癟ok c覺rtlak durmuyor ama as覺l kullan覺c覺s覺 sar覺 renk metal kay覺la kullan覺yor 覺k da duruyor dorusu

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
cagatay1903

Ya: 43
Kay覺t: 10 Mar 2014, 15:52

Sonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: yaman20 ve 197 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners