evet doğru ya bu başlık vardı hatta bende yazmışım benim kafa hala karışık bu konuda demekki![]()
Bu gerçekten reçetesi kolay bir hastalık değil.
Öncelikle çok kişisel,
Ayrıca kişisel tercihlerde zamanla evriliyor.
Velhasıl sizin aklınıza şu anda yatan yanıt , kuvvetle ihtimal 1 sene sonra hükümsüz kalacak.
Bu bağlamda karar aşamasında asıl gücü forumdaş önerilerinden ziyade , siz belirleyin.
Aklıma gelen şu his ; mademki kısa zaman dilimleri içinde aynı konuyu dile getiriyorsunuz ; Demek ki , ilk konuda “ duymak istediğinizi “ duymamışsınız.
Velhasıl , ilk açtığınz konuyu bir daha gözden geçirin ve orada “ en çok önerileni “ ; eleyiniz. Zira o size hiç doğru gelmemiş..
Son tahlilde , fonksiyonellik açısından , adı geçen ürünlerin hiçbiri sizi üzmeyecektir zaten.
Maksat kolunuzda olmasından mutluluk duyacağınız , bakmak isteyeceğiniz saati bulmak.
Misal , explorer’imle gerçekten mutluyum. Bugünlerde çok kolonya ve dezenfektan kullandığım için artık takmıyorum , dolap çekmecemde bekliyor. Akşam yemeğinden sonra kahve vaktim geldiğinde , Kuşanıyorum , berjerime oturuyorum ve kahveyi beraberce içiyoruz. Özlüyorum kısacası.
Seçiminizin size & ailenize mutluluk getireceğine eminim.