Kordon olarak Shark mesh ile biçilmiş kaftan...
LND-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
danGerfuLL yazdı:Citizen'in rotor tek yone saati kurar, diger yone bosa doner. Saatin rotoru bosa dondugunde bileginizde hissedersiniz, beni rahatsiz etmisti. Seiko ve Orient saatlerde rotor iki yone de kurma yapar. Ek bilgi olarak buraya birakayim.
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne guzel iste alamiyorsunuz.tt59 yazdı:danGerfuLL yazdı:Citizen'in rotor tek yone saati kurar, diger yone bosa doner. Saatin rotoru bosa dondugunde bileginizde hissedersiniz, beni rahatsiz etmisti. Seiko ve Orient saatlerde rotor iki yone de kurma yapar. Ek bilgi olarak buraya birakayim.
Teşekkürler hocam ben geniş çaplı bir araştırmaya gireyim, gerçi ona o kadar verene kadar biraz daha ekleyerek şunu alırsın diye diye birşey alamıyorum sonunda
danGerfuLL yazdı:Ne guzel iste alamiyorsunuz.tt59 yazdı:danGerfuLL yazdı:Citizen'in rotor tek yone saati kurar, diger yone bosa doner. Saatin rotoru bosa dondugunde bileginizde hissedersiniz, beni rahatsiz etmisti. Seiko ve Orient saatlerde rotor iki yone de kurma yapar. Ek bilgi olarak buraya birakayim.
Teşekkürler hocam ben geniş çaplı bir araştırmaya gireyim, gerçi ona o kadar verene kadar biraz daha ekleyerek şunu alırsın diye diye birşey alamıyorum sonunda
Orient FAC09004D0 Erkek Kol Saati 2.405,01 TL yerine 1.280,18 TL
https://urun.n11.com/erkek-kol-saati/or ... P410504529
Ne zamandir gozum var, ancak bir ihtiyac sahibine gitsin. Daha once forum satis bolumunde inceleme tarzinda konu acmistim. Dileyenler kisa bir arama ile bulabilirler. Orient Nami olarak geciyor model.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 133 misafir
|