TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

parnis saat alımı

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: parnis saat alımı

Mesaj ilkayacil » 13 Mar 2020, 21:31

slhgzl yazdı:Ali expresste örnek verdigim fiyat ta yine parnis official store ait.Yani satıcı yine parnis.Kendi siteleri ile ali express arasında fark olur mu?Gerçi parnise bu konu hakkında mail attım.Cevap bekliyorum.
Kendi siteleri ile aliexpress te satılan Parnis lerin arasında malzeme kalitesi ve işçilik olarak fark varmış. Düşük grade gibi düşünün yani. Kendi sitelerinde böyle bi açıklama vardı, bi kontrol ederseniz daha iyi olur sorunuzun cevabı orada olabilir :)

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
ilkayacil

Mesaj Oguzhanm » 13 Mar 2020, 22:50

ilkayacil yazdı:
slhgzl yazdı:Ali expresste örnek verdigim fiyat ta yine parnis official store ait.Yani satıcı yine parnis.Kendi siteleri ile ali express arasında fark olur mu?Gerçi parnise bu konu hakkında mail attım.Cevap bekliyorum.
Kendi siteleri ile aliexpress te satılan Parnis lerin arasında malzeme kalitesi ve işçilik olarak fark varmış. Düşük grade gibi düşünün yani. Kendi sitelerinde böyle bi açıklama vardı, bi kontrol ederseniz daha iyi olur sorunuzun cevabı orada olabilir :)

https://parnis.org/pages/f-a-q

burada açıklamışlar
Kullanıcı avatarı
Oguzhanm

Mesaj slhgzl » 14 Mar 2020, 11:35

SelAc,ilkayacil, Oğuzhanm teşekkür ederim.Durumu anladım da ali express te farklı satıcılar olduğu gibi parnis official store nın de satışı var.Bu kendi mağazasında sattıklarıda mı düşük kaliteli acaba.
Civil Engineer
Kullanıcı avatarı
slhgzl

Mesaj SelAc » 14 Mar 2020, 11:57

Aliexpressteki saatler vereceğiniz parayı hakkıyla karşılar. Watch shop777 adlı satıcıdan ve parnis official satıcıdan birer saat aldım ikisinin de kalitesinin ödediğim meblağı hakettiğini düşünüyorum.
@zamankoleksiyoneri
Kullanıcı avatarı
SelAc

Mesaj Oguzhanm » 14 Mar 2020, 12:17

slhgzl yazdı:SelAc,ilkayacil, Oğuzhanm teşekkür ederim.Durumu anladım da ali express te farklı satıcılar olduğu gibi parnis official store nın de satışı var.Bu kendi mağazasında sattıklarıda mı düşük kaliteli acaba.

ben fiyatları karşılaştırdım. Bence aliexpress ile kendi web siteleri arası da kalite farkı var.
Kullanıcı avatarı
Oguzhanm

Mesaj ilkayacil » 14 Mar 2020, 13:46

Bende mutlaka kalite farkı olduğunu düşünüyorum, ufak tefek fiyat farkları mutlaka olucaktır siteler arasında. Ya da dönem dönem de olsa ciddi indirim olursa fiyat farkı açılabilir ama hep aynı şekilde standart yüksek bir fiyat farkı varsa kendilerinin de söylediği gibi grade farkı vardıt diye düşünüyorum

Kullanıcı avatarı
ilkayacil

Mesaj slhgzl » 14 Mar 2020, 15:11

Bana da kalite farkı var gibi geliyor. Kendi sitelerinde de bunu açıklamışlar.Ali express te parnis official store nin de sattığı saatler büyük ihtimalle düşük kaliteli olan.Peki şuan çinden kargo gelişi var mı ?
Civil Engineer
Kullanıcı avatarı
slhgzl

Önceki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners