TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Forumumuzdaki Satılık İlanları

Forum Kurallarına Uygun Farklı Konular Üzerine Sohbet ve Paylaşımlar
Forum kuralları
Sevgili Üyeler Forum Kurallarında Tartışılması Uygun Olmadığı Belirtilen Konular Hakkında Bu Bölümde Paylaşım ve Fikir Bildirimi Yapmayınız. İnançlar, Politika, Fanatizm, Irkçılık Vb. İçeriklerde Konular Açmayınız. Ayrıca Kişisel Mahremiyet ve Ailesel Durumlarınızı İçeren Konuları Burada Paylaşmayınız. Birbirinize Saygılı Olunuz Lütfen.

Re: Forumumuzdaki Satılık İlanları

Mesaj punk » 26 Mar 2011, 01:38

razz yazdı:
clk yazdı:Evde bir Iran halisi var Razz. Senin UN ile takas edelim? :D

Teklifin güzel ama eksik clk.. Lafa başlarken şöyle yazman lazım " Sadece bugün için geçerli olmak kaydıyla .. " Bu sayede ben başıma koyan talih kuşunu kaçırmamak için o halıyı adeta takla atarak alacağım senden..
Ha saati benden aldıktan sonra sen ne yapıyor olacaksın..? Elinde benim saat " bul karıyı al parayı " oynatan kağıtçılar gibi Beyazıt Çınaraltı'nda plastik bardaktan kaçak çay içerek keriz avlamaya çalışacaksın.. ve safım Razz da ne bu mekanları ne de bu hıyarları tanımayacak değil mi..? ;)

Şu "hıyarlarla" bir de beni tanıştır Razz. Belki kafama uygun bir saat bulurum Çınaraltı'nda. :D

Önümüzdeki haftaiçi uğrayacağım bu arada. İnşallah birşeyler buluruz :(
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj Emre » 26 Mar 2011, 01:46

razz yazdı:34 yaşında benden daha huysuz bir ihtiyar bulamazsın diyorum emre08 :thumbup:

30 Nisan'da Mr. Kowalski'yi bekleriz o zaman Ankara'ya :)
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj razz » 26 Mar 2011, 01:49

punk yazdı:
razz yazdı:

Teklifin güzel ama eksik clk.. Lafa başlarken şöyle yazman lazım " Sadece bugün için geçerli olmak kaydıyla .. " Bu sayede ben başıma koyan talih kuşunu kaçırmamak için o halıyı adeta takla atarak alacağım senden..
Ha saati benden aldıktan sonra sen ne yapıyor olacaksın..? Elinde benim saat " bul karıyı al parayı " oynatan kağıtçılar gibi Beyazıt Çınaraltı'nda plastik bardaktan kaçak çay içerek keriz avlamaya çalışacaksın.. ve safım Razz da ne bu mekanları ne de bu hıyarları tanımayacak değil mi..? ;)

Şu "hıyarlarla" bir de beni tanıştır Razz. Belki kafama uygun bir saat bulurum Çınaraltı'nda. :D

Önümüzdeki haftaiçi uğrayacağım bu arada. İnşallah birşeyler buluruz :(

O bahsettiğim tipleri her zaman göremezsin ( hıyarları yani ;) ) ama sabit tezgahlarda nereye bakman gerektiğini söylerim :thumbup:
En son razz tarafından 26 Mar 2011, 01:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj razz » 26 Mar 2011, 01:50

emre08 yazdı:
razz yazdı:34 yaşında benden daha huysuz bir ihtiyar bulamazsın diyorum emre08 :thumbup:

30 Nisan'da Mr. Kowalski'yi bekleriz o zaman Ankara'ya :)

İnşallah..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Clk » 26 Mar 2011, 09:13

razz yazdı:

Sahibinden üzerine az basilmis, hic katlanmamis, 16 senedir süpürülmemis :D Antalya'da el yapimi makina örgü orijinal iran halisi :lol: Kacirilmayacak firsat diyorum sen halen kerizlerden Hiyarlardan bahsediyorsun Razz. Yapma dostum, sebze meyve halinde degiliz burada saat alip satmaya calisiyoruz. Biraz ciddiyet lütfen :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj birkan0035 » 15 Haz 2011, 00:34

İyi geceler arkadaşlar.Ben bayadır forumu takip ediyor ve bilgi alıyorum okuduklarımdan.Bende eski kurmalı ve otomatik saatlere karşı bir merak var.Tek yaşan ve evde tv bile açmayan biri olarak kendi çapımda hobi olarak saat tamir etmeye zaman geçirmeye yararlı birşeyler yapmaya karar verdim.Ustalara tabiki yetişemeyiz bizimkisi sadece hobi.Vialux markaları parçalayıp tekrar birleştirememekle başaldım işe :)yaklaşık 3 ay oldu devamlı araştırıp birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.Bu arada ilk birleştiremediklerimi birleştirip çalışır hale getirdim.Demek biraz ilerleme kaydetmişim.Bu arada 400 kadar çalışan kurmalı saatim var bir okadarda çalışmayan.Sonuçta memur olarak biraz pahalı bir hastalık oluyor.Aldığım saatlerin bazılarını zamanla satmak ihtiyacı hissediyorum.Forumda yetkili bir arkadaş satış bölümüne koymamı tavsiye etti.İlk bölüm kurallarını okudum ve kurallar dahilinde 5 ilan koydum.Orada kurallarda 5 günde bir ilan yenileyebir ve üst sıralara taşıyabilirsiniz diyor.O zaman ilanın güncel yazılarak üst sıraya taşınmasında etik olarak bir yanlışlık yok diye düşünüyorum.Amaç zaten ticaret yapmak değil ama bir şekilde yeni alacağım saatler için yer açmak ve cüzdandan fazla nakit çıkarmamak.Tabiki benim elimde fazla olan saat,kadran ve diğer yedek parça diğer bir arkadaşın uzun zamandır aradığı bir saat yada malzeme olabilir.Çok konuştum gene :) herkese iyi geceler...
Kullanıcı avatarı
birkan0035

Önceki

Dön TSF Sohbet - Off Topic Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 13 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners