eyimen yazdı:kilimanjaro yazdı:Ne desem bilemedim ki
Her gördüğümde JLC Master Control sanıyorum![]()
Eğer bunda top grade varsa Engin , hiç aşağı kalmaz.Hatta benim açımdan tarih çarkına da gerek yok.
kilimanjaro yazdı:eyimen yazdı:kilimanjaro yazdı:Ne desem bilemedim ki
Eğer bunda top grade varsa Engin , hiç aşağı kalmaz.Hatta benim açımdan tarih çarkına da gerek yok.
eyimen yazdı:kilimanjaro yazdı:eyimen yazdı:kilimanjaro yazdı:Ne desem bilemedim ki
No-date de var Master Control'da, resim tarihli denk gelmiş. Fiyat farkı çok fazla zaten arada, ama bana sorarsan JLC'nin kadran çok daha dengeli Longines'e göre(orantısal olarak). En basitinden Longines'in kollar çok uzun ve small second'ın konumu iyi değil.
Longines bu heritage işini çok iyi yapıyor, bileğe de çok yakışmış. Canlı göremedim ama görselleri çok etkileyici. [emoji108][emoji108]kilimanjaro yazdı:eyimen yazdı:kilimanjaro yazdı:eyimen yazdı:kilimanjaro yazdı:Ne desem bilemedim ki
Her gördüğümde JLC Master Control sanıyorum [emoji38]
No-date de var Master Control'da, resim tarihli denk gelmiş. Fiyat farkı çok fazla zaten arada, ama bana sorarsan JLC'nin kadran çok daha dengeli Longines'e göre(orantısal olarak). En basitinden Longines'in kollar çok uzun ve small second'ın konumu iyi değil.
Uzun kollar benim bilek yapıma daha uygun cuk oturuyor.Bunu nomos da test ettim.Beni vazgeçirmeye çalışma
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: kesikparmak ve 112 misafir
|