TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Çektiğiniz En Güzel Saat Fotoğrafı / Anket Katılım Konusu

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Çektiğiniz En Güzel Saat Fotoğrafı / Anket Katılım Konusu

Mesaj sedir » 13 Mar 2011, 23:56

Bond yazdı:Günaydın,

... Lütfen bu konu altına fotoğraflara yorum olarak mesajlar göndermeyiniz sadece katılmak isteyen kişilerin fotoğrafları biriksin. Daha sonra yeterli sayıya ulaşınca açacağımız oylama konusunda arzu edenler hem beğendikleri fotoğrafa oy verebilir hemde yorum yapabilirler.
...
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj Kaans » 14 Mar 2011, 02:19

çok sevdiğim iki varlığın kombinasyonuna ne dersiniz ?

Resim

Orient Multi Calendar & Kedim
Hayata nicelik değil, pozitif nitelik kattığımızda yaşadığımız zaman değerlenir...
Kullanıcı avatarı
Kaans

Mesaj Bond » 14 Mar 2011, 12:01

sedir yazdı:
Bond yazdı:Günaydın,

... Lütfen bu konu altına fotoğraflara yorum olarak mesajlar göndermeyiniz sadece katılmak isteyen kişilerin fotoğrafları biriksin. Daha sonra yeterli sayıya ulaşınca açacağımız oylama konusunda arzu edenler hem beğendikleri fotoğrafa oy verebilir hemde yorum yapabilirler.
...

Sedir hocam dinleyen yok :D Herkes keyif almış yazmaktan, problem değil aradan alırız fotoları.

Kaans kedin çok tatlı, Allah senle beraber sağlıklı uzun ömürler versin. Yanlız fotoğraf çok küçük, fırsat olduğunda boyut olarak büyük bir tane yüklersen uygun olacaktır.
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Archezia » 14 Mar 2011, 20:07

Bond trash talk olmadıktan sonra yarışmanın ne zevki var, sadece kazanan zevk alır laf atmasak :D
winterdrops yazdı:Yalnız burda G-shock'un hakkını yiyorsun Archezia. G-Shock bilakis kendisi 2000 metrelik dağa çıkıp dağlara olan hayranlığını kendisiyle bütünleştirmiş, zor şartlara olan dayanıklılığını gösteren müstesna bir şahsiyettir :D Bir G-Shock dağa çıkmadan dağı resmin arka planı olarak kullanmayı kolaya kaçmak olarak adleder. Burda da dağı kendisinden daha ön plana çıkararak doğaya olan hayranlığını alçakgönüllülükle ortaya koymuştur. :thumbup:

Winterdrops senin zaten kışla alakalı bir iki fotoğrafını daha görmüştüm sanırım onları da çok beğenmiştim, bunu da çok beğendim. Zaten nickinden belli oluyor kışı sevdiğin (: G-Shock'a da hakkını vermek lazım zaten, hem fotoğraf hem mekan çok güzel. Ama benim amacım böyle manzarayla ön plana çıkıyor vs. diyerek seni saf dışı bırakmaktı :D Biraz da destek aldım gibi görünüyor :twisted:
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj winterdrops » 14 Mar 2011, 20:13

Farkındayım dostum korkma. Zaten G-Shock'un sitesine girdiğinde görürsün suya, darbeye vs unsurlara dayanıklılığı ölçülüyor. Buna birde bu konuyla psikolojik dayanıklılık eklenmiş oldu işte. :P :P :P
Kullanıcı avatarı
winterdrops

Mesaj tanermetin » 20 Mar 2011, 21:16

Resim
Kullanıcı avatarı
tanermetin

Mesaj Bond » 24 Mar 2011, 02:42

Diğer üyelerimizden bu konuya katılım fotoğraflarını bekliyoruz. Baselworld 2011 sonrası yarışma oylamasını yaparız. ;)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj ErkGS » 25 Mar 2011, 15:27

Bu da benden olsun..
Çok resim var da karar veremedim.. Temalı olacak diyorsanız bu olsun.. domat temalı :)

İki foto diye saymayın bunu ama.. Aynı resmin gecesi gündüzü bu :)

Resim

Resim
Eski Kullanıcı Adı: Muhendis78
Kullanıcı avatarı
ErkGS

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 222 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners