morningstar yazdı:Herkese selam saatimi dün teslim aldim.28 ocakta kargoya verilmisti denizliye gelmesi 3 hafta sürdü.Istanbulda gümrüge sokmamislar Denizli gümrügüne girdi.Sansima gümrük görevlisi saat meraklisi cikti bekletmeden yardimci oldu.Jomadan alinan saatler sitenin garantisi icinde oldugu icin kendi garanti kartlarini göndermisler paketleme falan gayet iyiydi.Sectigim model 36mm lik bi modeldi biraz riskli bir alim yapmistim.Otomatik mekanizmali model keske kurmali olsaydi ama kurmali model 45mm lik capa sahip acikcasi o boyutta vintage bir görünüm güzel gelmiyor gözüme.Mekanizma cep saaterinde oldugu gibi kapakli aciliyor kapagi acip meknaizmayi seyretme imkani var hosuma giden bir detay.Krem renkte bir kordon cikiyor kutudan fakat cok hosuma gitmedi kordonun kalitesi.Saati siparis ettigimde Enes`ten saate uyacak bir kordon rica etmistim sagolsun güzel bir kayis yapip yolladi,Saatte pim olmadigi icin nato kordon kullanmak durumundasiniz fakat saatin ruhuna gayet yakisiyor.Saati genel olarak ben cok begendim akrep yelkovan kadran yapisi ve kalitesiyle özenle tasarlanmis bir model almak isteyen olursa gözükapali alabilir.

Teşekkür ederimAnkthas yazdı:morningstar yazdı:Herkese selam saatimi dün teslim aldim.28 ocakta kargoya verilmisti denizliye gelmesi 3 hafta sürdü.Istanbulda gümrüge sokmamislar Denizli gümrügüne girdi.Sansima gümrük görevlisi saat meraklisi cikti bekletmeden yardimci oldu.Jomadan alinan saatler sitenin garantisi icinde oldugu icin kendi garanti kartlarini göndermisler paketleme falan gayet iyiydi.Sectigim model 36mm lik bi modeldi biraz riskli bir alim yapmistim.Otomatik mekanizmali model keske kurmali olsaydi ama kurmali model 45mm lik capa sahip acikcasi o boyutta vintage bir görünüm güzel gelmiyor gözüme.Mekanizma cep saaterinde oldugu gibi kapakli aciliyor kapagi acip meknaizmayi seyretme imkani var hosuma giden bir detay.Krem renkte bir kordon cikiyor kutudan fakat cok hosuma gitmedi kordonun kalitesi.Saati siparis ettigimde Enes`ten saate uyacak bir kordon rica etmistim sagolsun güzel bir kayis yapip yolladi,Saatte pim olmadigi icin nato kordon kullanmak durumundasiniz fakat saatin ruhuna gayet yakisiyor.Saati genel olarak ben cok begendim akrep yelkovan kadran yapisi ve kalitesiyle özenle tasarlanmis bir model almak isteyen olursa gözükapali alabilir.
Minnoş bir saat güle güle kullanın

Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 654 misafir
|
||||||||||||||