Hamı pan eur mavi.
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Reczebb yazdı:"bir markanın artık satışta olmayan chronolu ve limitli bir modeliydi." diye yazinca pot kirmamak icin yazmaya çekinmiş çoğunluk galiba[emoji3]
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@gozdentunay bey, ben de tahmin yapayim dedim ama bilgi yetersizliginden boyle bir model bulamayinca tahmin yapamadım [emoji1]gozdentunay yazdı:Reczebb yazdı:"bir markanın artık satışta olmayan chronolu ve limitli bir modeliydi." diye yazinca pot kirmamak icin yazmaya çekinmiş çoğunluk galiba[emoji3]
Sn Reczebb Evet yorumlar yeterli değil ,bu sefer de fazla ipucu verdik sanırım [emoji849]birdahaki sefer ipucu vermıycem[emoji1]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Reczebb yazdı:@gozdentunay bey, ben de tahmin yapayim dedim ama bilgi yetersizliginden boyle bir model bulamayinca tahmin yapamadım [emoji1]gozdentunay yazdı:Reczebb yazdı:"bir markanın artık satışta olmayan chronolu ve limitli bir modeliydi." diye yazinca pot kirmamak icin yazmaya çekinmiş çoğunluk galiba[emoji3]
Sn Reczebb Evet yorumlar yeterli değil ,bu sefer de fazla ipucu verdik sanırım [emoji849]birdahaki sefer ipucu vermıycem[emoji1]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Diger türlü allah ne verdiyse yazıyorduk.
Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 312 misafir
|