Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Allah şifalar versin, sözlü ve fiili dualarımız daim olur ve vesile ile Çağatay kardeşimiz şifa bulur inşallah. Allah sevdiklerine ve en önemlisi evladına bağışlasın kardeşimizi.
Maalesef watsapp gruplarıyla aram hiç hoş değil. Ancak sizleri candan destekliyorum ve buradan takip ediyorum. Katkı sağlayan herkese de kendi adıma teşekkür ve takdirlerimi sunuyorum. Giriş sayfasındaki hesap numarasına da küçük bir katkı yapmaya çalıştım. Bu forumda yapılan şeyler hayatımıza keyif katmak için, ama sağlık olmazsa olmuyor. Maradona kardeşimize acil şifalar, değerli eşine güç, hepimiz için de sağlık diliyorum.
Ben de düzenli olarak gönderim yapamayacağım fakat ilgili başlıktaki iban numarasına bir gönderim yaptım. Bundan sonra da aynı iban numarasına aralıklarda destek olacağım. Allahtan acil şifalar diliyorum. İnşallah aramıza en yakın zamanda katılır. Allah eşine çocuklarına bağışlasın arkadaşımızı.