TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

"Yurtdışı" Sıcak Saat Fırsatları

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: "Yurtdışı" Sıcak Saat Fırsatları

Mesaj danGerfuLL » 10 Oca 2020, 22:53

Alpinist'i bilmem de Valjoux 7753 Victorinox Mach 6 cok iyi fiyatta su an. Forumdan alan olursa guzel bir inceleme bekliyorum.Resim

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
danGerfuLL

Mesaj danGerfuLL » 10 Oca 2020, 22:58

Mandos yazdı:
cbmad yazdı:
Ankthas yazdı:
Umutunal yazdı:
cbmad yazdı:Evet, bugünkü USD kuru ile yaklaşık 2.850 TL yapıyor ve en 10-15 güne de ulaşıyor.

Peki bu fiyat, alpinist için fırsat mıdır?

Sahibindende ikinci elinin 4000'lere satıldığını biliyorum, o yüzden almayı düşünen varsa gayet iyi bir fiyat. Tabi üretimi durmadan ve dolar da bu kadar yüksek değilken 1500 liralara satıldığını da hatırlıyorum [emoji38]

Alpinist için ilginç bir gün, su anki fiyat 365 usd (+87 usd )
Bu arada sarb035 fiyatı 330 usd, sarb033 fiyatı 320 usd. Olması gerektiği gibi [emoji106]

Amazon çıldırdı black friday, yılbaşı, cyber geçti yapmadılar şimdi 110$ indirim :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Hikaye yeni nesli piyasaya cikinca eski neslin fiyatini kiriyorlar. Apple ile ayni mantik. [emoji57]

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
danGerfuLL

Mesaj Ankthas » 11 Oca 2020, 11:14

Çok sıcak değil ama ılık bir fırsat, Longines - Flagship'i genelde 8000'ler civarına görüyordum, alwaysfashion'da 7500 lira, yalnız ön sipariş diyor, saatin gelmesi süre alabilir:

https://www.alwaysfashion.com/tr/longines-flagship-heritage-39-mm-l47954782?gclid=Cj0KCQiAgebwBRDnARIsAE3eZjRYLfqES7uUdrNkNpsWFyw1ME42trGaVh0UYBYlGpbewOl95AtP530aAtodEALw_wcB
Deniz
Kullanıcı avatarı
Ankthas

Mesaj morningstar » 19 Oca 2020, 18:50

Selamlar dün itibariyle jomashop tan saat sipariş ettim 2-3 hafta içinde kargolanacagı
(More on the way-ships in 2-3 weeks) yazıyordu.Ödemeyi banka kartıyla yaptım zaten direk çekilmiş para.2-3 hafta bekletilme sebebi nedir?Bu süre icinde gercekten kargoluyorlar mı?Daha önce bu şekilde satın alan var mı jomashoptan cevap verebilirse sevirinim.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
morningstar

Mesaj maxbaris » 21 Oca 2020, 14:53

morningstar yazdı:Selamlar dün itibariyle jomashop tan saat sipariş ettim 2-3 hafta içinde kargolanacagı
(More on the way-ships in 2-3 weeks) yazıyordu.Ödemeyi banka kartıyla yaptım zaten direk çekilmiş para.2-3 hafta bekletilme sebebi nedir?Bu süre icinde gercekten kargoluyorlar mı?Daha önce bu şekilde satın alan var mı jomashoptan cevap verebilirse sevirinim.

Jomashop’daki saatlerin hepsi ellerinde mevcut degil. Talep gelirse, baglantisi oldugu bayilerden siparis veriyorlar. Korkutmak istemem ama 2-3 hafta mesajina ragmen aylarca bekleyen var. Umarim sizinki hemen ulasir.

Kullanıcı avatarı
maxbaris

Mesaj tt59 » 21 Oca 2020, 15:31

Distribütörden satılık otomatik saat için iyi fiyat bence :thumbup:

Resim
Kullanıcı avatarı
tt59

Mesaj morningstar » 21 Oca 2020, 20:16

maxbaris yazdı:
morningstar yazdı:Selamlar dün itibariyle jomashop tan saat sipariş ettim 2-3 hafta içinde kargolanacagı

Jomashop’daki saatlerin hepsi ellerinde mevcut degil. Talep gelirse, baglantisi oldugu bayilerden siparis veriyorlar. Korkutmak istemem ama 2-3 hafta mesajina ragmen aylarca bekleyen var. Umarim sizinki hemen ulasir.

Bende yabancı forumlarda aynı sorunları yasayanlari gördüm onun için sordum.
Dün itibari ile 1-2 hafta içinde gonderilir e düşmüş süre.Canli desteklede gorustugum de 2 hafta içinde göndereceğiz dendi.Umarım sorunsuz şekilde olur

Kullanıcı avatarı
morningstar

Mesaj hozburun » 27 Oca 2020, 16:32

2-3 hafta sonra kargolanır diyor ama fiyat gayet iyi :

https://www.jomashop.com/alpina-watch-al-525s4s6.html
Kullanıcı avatarı
hozburun

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: frankcastle, Google [Bot] ve 40 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners