Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hikaye yeni nesli piyasaya cikinca eski neslin fiyatini kiriyorlar. Apple ile ayni mantik. [emoji57]Mandos yazdı:cbmad yazdı:Ankthas yazdı:Umutunal yazdı:cbmad yazdı:Evet, bugünkü USD kuru ile yaklaşık 2.850 TL yapıyor ve en 10-15 güne de ulaşıyor.
Peki bu fiyat, alpinist için fırsat mıdır?
Sahibindende ikinci elinin 4000'lere satıldığını biliyorum, o yüzden almayı düşünen varsa gayet iyi bir fiyat. Tabi üretimi durmadan ve dolar da bu kadar yüksek değilken 1500 liralara satıldığını da hatırlıyorum [emoji38]
Alpinist için ilginç bir gün, su anki fiyat 365 usd (+87 usd )
Bu arada sarb035 fiyatı 330 usd, sarb033 fiyatı 320 usd. Olması gerektiği gibi [emoji106]
Amazon çıldırdı black friday, yılbaşı, cyber geçti yapmadılar şimdi 110$ indirim![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
morningstar yazdı:Selamlar dün itibariyle jomashop tan saat sipariş ettim 2-3 hafta içinde kargolanacagı
(More on the way-ships in 2-3 weeks) yazıyordu.Ödemeyi banka kartıyla yaptım zaten direk çekilmiş para.2-3 hafta bekletilme sebebi nedir?Bu süre icinde gercekten kargoluyorlar mı?Daha önce bu şekilde satın alan var mı jomashoptan cevap verebilirse sevirinim.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende yabancı forumlarda aynı sorunları yasayanlari gördüm onun için sordum.maxbaris yazdı:morningstar yazdı:Selamlar dün itibariyle jomashop tan saat sipariş ettim 2-3 hafta içinde kargolanacagı
(More on the way-ships in 2-3 weeks) yazıyordu.Ödemeyi banka kartıyla yaptım zaten direk çekilmiş para.2-3 hafta bekletilme sebebi nedir?Bu süre icinde gercekten kargoluyorlar mı?Daha önce bu şekilde satın alan var mı jomashoptan cevap verebilirse sevirinim.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Jomashop’daki saatlerin hepsi ellerinde mevcut degil. Talep gelirse, baglantisi oldugu bayilerden siparis veriyorlar. Korkutmak istemem ama 2-3 hafta mesajina ragmen aylarca bekleyen var. Umarim sizinki hemen ulasir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: frankcastle, Google [Bot] ve 40 misafir
|