TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Forumdaşımız Maradona' ya destek hakkında

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Forumdaşımız Maradona' ya destek hakkında

Mesaj Mandos » 20 Oca 2020, 10:39

moy yazdı:
Mandos yazdı:Bir şey sormak istiyorum. Farklı hesaplardan sürekli para transferi olan bir hesap için banka tarafından sorun çıkartılır mı?

Banka sorun çıkartmaz.Devlet tarafından tespit edilirse gelir vergisi çıkartır. Millet milyon TL'leri şirket hesabından şahısa şahıstan şirkete hoplatır ortaklara borçlanma/ ortaklara borç ödeme adı altında kimse ses edemez, asgari ücretlinin 2 ay maaşı 100 tl fazla yatsın vergiye takılır.

İşsizlik maaşı da kesilmesin üstüne gerçekten iyilik yapalım derken daha kötü duruma düşürmeyelim. Yok mu bunun çaresi açıklamaya ne yazabiliriz?
Kullanıcı avatarı
Mandos

Mesaj vysaknc » 20 Oca 2020, 10:51

Banka hesabındaki paranın işsizlik maaşına olumsuz bir etkisi yok,kendimden biliyorum..

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hırs sebebi hasarettir..
Kullanıcı avatarı
vysaknc

Mesaj debra » 20 Oca 2020, 10:56

Henüz burada banka işlemlerimi oturtamadığımdan benim adıma destekte bulunabilicek olan var mı? Şubat ayında türkiyeye gelince kendisine ileteyim.

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En son debra tarafından 21 Oca 2020, 21:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
debra

Mesaj Tolgi06 » 20 Oca 2020, 11:01

Ben de dahil olmak isterim.

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj danGerfuLL » 20 Oca 2020, 11:03

Ben de dahil olurum. [emoji1303]

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
danGerfuLL

Mesaj cs875 » 20 Oca 2020, 11:12

Evet arkadaşlar şu an 18 gibi destek verecek arkadaş 19..20’şeklinde devam ederse en azından bir iki gün içinde 100 kişi olursak derhal yardıma başlayalım . Konu sahibi arkadaş uygun görürse ayrı bir başlık altında da detayları paylaşırız . Yatırılacak miktar gizli tutulur tarih belirlenir , aksi durumlar göz önünde bulundurularak ayrı bir hesap mı açmak gerekir bankacı arkadaşlar yardımcı olur diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
cs875

Mesaj Umutt » 20 Oca 2020, 11:31

Arkadaşlar, aramızda mali müşavir üyemiz varsa tabi. ki daha iyi bilir ama 7.000 TL üzerindeki tek seferi aşan bağışlar veraset ve intikal vergisine tabi, bunun dışında herhangi bir vergi vs.. işlem olmuyor diye biliyorum. (bir mali müşavir abimize de sordum, bizim durumumuzda o tutarı aşsa bile sorun olmaz, rahat olun diyor)

Şahsi hesaptaki bakiye konusuna gelirsek, kişisel mevduat hesaplarında çok yüksek rakamlar (yedi sıfır ve üstünden bahsediyorum) olan çok insan var, burada esas olan paranın kaynağının açıklanması. Kaldı ki bizim örneğimizde, paranın niye gönderildiği belli niye alındığı belli ve zaten çok küçük rakamlardan bahsediyoruz. Özetle ne ilgili finansal kurum ne kamu açısından sıkıntılı bir durum olabileceğini hiç ama hiç sanmıyorum.

LYA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Umutt

Forumdaşımız Maradona' ya destek hakkında

Mesaj mlm » 20 Oca 2020, 11:38

Resim
En son mlm tarafından 20 Oca 2020, 23:54 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], Neostream ve 68 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners