Ben Talha, malumunuz ikibinli yılların ikinci onyılını bitirmek üzereyiz. Benim de TSF'de 4. senem olacak yakında, istedim ki bu onyıla bir anı başlığıyla veda edelim. İsterim ki burada herkes koleksiyonuyla ilgili bir kaç kelam etsin.

Bu bir Komandirskie 1965 Reissue! 2017 yılında ailemin lisans mezuniyet hediyesiydi. Hala da bu 38 mm'lik saati günlük olarak keyifle kullanırım, Emre abinin kayışıyla daha keyifli oldu.

Bu da orijinal 1965, yani baba. Sovyetlerin kokusu hala duruyor üzerinde. Neredeyse dokunmuyorum, ama bu karamsar saati çok nadir de olsa eskitme kayışıyla keyifle takıyorum. Koleksiyona giriş yılı 2018.

Başka bir Rus ile devam edelim, bir 24 saat kadranlı K-35. 'beater' olarak genellikle yaz aylarında orada burada takarım. Bu da Reissue 1965'den biraz sonra gelmişti. Küçük saatlere alışınca bu 42 mm'lik devi çok da takası gelmiyor insanın.

Veee.. Geldik en sevdiğim saatime, yeni gözbebeğime. Koleksiyonuma gireli bir kaç ay olsa da bu Vostok Precision'un gözünün içine bakıyorum. Cengiz ustanın güvenilir kollarından yeni döndü, hoşgeldin hediyesi olarak da bu iddaalı kayışı yaptırdım. 35 mm'in etrafından kopamıyorum.

İlk Omega'm. Bir kaç ay önce yine forumdan aldım bu saati, sevgili Emre abiye böyle bir saati TSF'ye kazandırdığı için teşekkür ediyorum. Özellikle BOR bilezik bu saati çok daha çekici hale getiriyor. 34 mm'lik bir Oyster'a vurulmuşken bu 34 mm aklımı başımdan aldı.

Bu senenin başında, girdi koleksiyonuma. Devrimlerle geçen 2019 yılıma tanıklık etti, sonlara doğru kötü anılara tanıklık etse de bu hafta itibariyle hayırlı işlerde yine yanımdaydı. Ben de ilanı kaldırmaya karar verdim.

PR526GL. 36 mm'lik sert erotizm. Beni buna alıştıran sevgili 'kkarakus'a teşekkür ediyorum. Kendisi beni PR516GL'ye alıştırmış sonra kendisi tekrar geri almış ve beni boşluğa terketmişti. Ta ki bu PR526GL'ye rastlayana kadar, nadir bulunan bu saat açıkçası PR516GL'den daha güzel geldi. Ama hala bir PR516GL aramıyor değilim.

Daha 1 hafta oldu, bu siyah makam arabası gibi mübarek. Henüz zaman tutması iyi değil, Sirkeci'ye uğraması lazım.

Dağlara taşlara vurulmalık bir saat. Evdeyken, spordayken yani heryerde benimle! Var ol CASIO!
Teknik detaylarına girmeden bir anı bırakmış oldum. Vakti olan bana katılsın lütfen.. İyi akşamlar dilerim.