TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Onyılın ve 2019 Sonu Koleksiyon Durumu

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Onyılın ve 2019 Sonu Koleksiyon Durumu

Mesaj rtalhaustun » 23 Ara 2019, 21:49

Herkese merhaba!

Ben Talha, malumunuz ikibinli yılların ikinci onyılını bitirmek üzereyiz. Benim de TSF'de 4. senem olacak yakında, istedim ki bu onyıla bir anı başlığıyla veda edelim. İsterim ki burada herkes koleksiyonuyla ilgili bir kaç kelam etsin.

Resim
Bu bir Komandirskie 1965 Reissue! 2017 yılında ailemin lisans mezuniyet hediyesiydi. Hala da bu 38 mm'lik saati günlük olarak keyifle kullanırım, Emre abinin kayışıyla daha keyifli oldu.

Resim
Bu da orijinal 1965, yani baba. Sovyetlerin kokusu hala duruyor üzerinde. Neredeyse dokunmuyorum, ama bu karamsar saati çok nadir de olsa eskitme kayışıyla keyifle takıyorum. Koleksiyona giriş yılı 2018.

Resim
Başka bir Rus ile devam edelim, bir 24 saat kadranlı K-35. 'beater' olarak genellikle yaz aylarında orada burada takarım. Bu da Reissue 1965'den biraz sonra gelmişti. Küçük saatlere alışınca bu 42 mm'lik devi çok da takası gelmiyor insanın.

Resim
Veee.. Geldik en sevdiğim saatime, yeni gözbebeğime. Koleksiyonuma gireli bir kaç ay olsa da bu Vostok Precision'un gözünün içine bakıyorum. Cengiz ustanın güvenilir kollarından yeni döndü, hoşgeldin hediyesi olarak da bu iddaalı kayışı yaptırdım. 35 mm'in etrafından kopamıyorum.

Resim
İlk Omega'm. Bir kaç ay önce yine forumdan aldım bu saati, sevgili Emre abiye böyle bir saati TSF'ye kazandırdığı için teşekkür ediyorum. Özellikle BOR bilezik bu saati çok daha çekici hale getiriyor. 34 mm'lik bir Oyster'a vurulmuşken bu 34 mm aklımı başımdan aldı.

Resim
Bu senenin başında, girdi koleksiyonuma. Devrimlerle geçen 2019 yılıma tanıklık etti, sonlara doğru kötü anılara tanıklık etse de bu hafta itibariyle hayırlı işlerde yine yanımdaydı. Ben de ilanı kaldırmaya karar verdim. :)

Resim
PR526GL. 36 mm'lik sert erotizm. Beni buna alıştıran sevgili 'kkarakus'a teşekkür ediyorum. Kendisi beni PR516GL'ye alıştırmış sonra kendisi tekrar geri almış ve beni boşluğa terketmişti. Ta ki bu PR526GL'ye rastlayana kadar, nadir bulunan bu saat açıkçası PR516GL'den daha güzel geldi. Ama hala bir PR516GL aramıyor değilim.

Resim
Daha 1 hafta oldu, bu siyah makam arabası gibi mübarek. Henüz zaman tutması iyi değil, Sirkeci'ye uğraması lazım.

Resim
Dağlara taşlara vurulmalık bir saat. Evdeyken, spordayken yani heryerde benimle! Var ol CASIO!

Teknik detaylarına girmeden bir anı bırakmış oldum. Vakti olan bana katılsın lütfen.. İyi akşamlar dilerim. :)
in love w/ Cartier
Kullanıcı avatarı
rtalhaustun

Re: Onyılın ve 2019 Sonu Koleksiyon Durumu

Mesaj Speedmaster » 23 Ara 2019, 22:08

Elinize sağlık. Tebrikler.
Kullanıcı avatarı
Speedmaster

Mesaj hlkshnr » 23 Ara 2019, 22:16

Vintage koleksiyon zor bir iş tebrik ederim.

Kare kasa olanın boyu biraz büyük olsa idi alacaktım (bilek 20cn)

Güzel günlerde kullanın..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
hlkshnr

Mesaj Kb8 » 23 Ara 2019, 22:17

Her birinin ayrı bir hikayesinin olması mükemmel gerçekten.
Güzel zamanlar göstersin.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Kb8

Mesaj runo34 » 23 Ara 2019, 22:21

Güzel koleksiyon. Tebrikler [emoji1376][emoji1376][emoji1376][emoji1376][emoji1376]
Eğer gerçek bir Patek Philippe sahibiyseniz,artık ölebilirsiniz demektir...
Kullanıcı avatarı
runo34

Mesaj SEmre » 23 Ara 2019, 22:53

Talhacım harika bir koleksiyon yapmışsın kayışların ise çok zevkli.

Omega özleniyor sattığıma tek pişman olduğum nadide :) İyi bak ona [emoji4]
Kullanıcı avatarı
SEmre

Mesaj adorno » 23 Ara 2019, 23:03

Guzel vintage parcalar tebrikler

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Her başarılı erkeğin ardında en az bir kadın vardır.
Kullanıcı avatarı
adorno

Mesaj mbs1905 » 23 Ara 2019, 23:21

Koleksiyon İçin tebrikler, paylaşım için teşekkürler.

Benimde forumda 1. yılım olacak. Ocak 2019 girişliyim. Bu süre zarfında düğün saatim hariç pilli saatlerim ile vedalaştım. Hiç bilmediğim bir konu olduğundan sizin de tavsiyeleriniz ve desteğiniz ile naçizane otomatik saat koleksiyonu oluşturdum.

-Tissot Visodate (siyah)
-Tag Heuer Aquaracer
-Seiko Presage
-Seiko Skx007
-Oris Aquis TSF
-Hamilton Jazzmaster
-Seiko Yeni 5
-Maurace Lacroix MP Chrono
-Seiko Military
-Longines Conquest
-Laco Augsburg Taupe

Bunun yanında gidenler de oldu tabi. Alpina Pilot, Visodate (beyaz), Orient Mako, mako 2 ve mako 3, Steinhart Oceanone GMT, Seiko Yeni 5 gibi. Forum bana baya pahalıya mal oldu ama iyi ki üye olmuşum ve sizi tanımışım. :D Şimdiden herkese iyi yıllar, güzel zamanlar. :champ:
Burak
Kullanıcı avatarı
mbs1905

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 209 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners