TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

maradona hastaneye kaldırılmış!!

Yeni Üyelerin Kendilerini Tanıtabilecekleri Bölüm
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Lütfen Forum Kurallarımıza Özen Gösterelim. Tüm Kurallar Sizin Daha Rahat ve Seviyeli Bir Ortamda Paylaşım Yapabilmeniz İçindir.

Forumlarımıza Kayıt Olduktan Sonra Kendinizi Tanıtmanız Tüm Üyelerimizi Memnun Edecektir.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: maradona hastaneye kaldırılmış!!

Mesaj HknDrsn » 21 Ara 2019, 12:50

hozburun yazdı:İnşallah...İyileşme hediyesi olarak ona bir saat aldım, iyileşip foruma girsin takdim edeceğim [emoji106] Allah nasip etsin inşallah...

LYA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi davranışından dolayı tebrik ediyorum 8-) Umarım Maradona 'da en kısa sürede sağlığına kavuşur.
referans
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=244&t=22863
Kullanıcı avatarı
HknDrsn

Mesaj MehmetKaratürk » 21 Ara 2019, 13:29

hozburun yazdı:İnşallah...İyileşme hediyesi olarak ona bir saat aldım, iyileşip foruma girsin takdim edeceğim [emoji106] Allah nasip etsin inşallah...

Rabbim gönlüne göre versin inşallah Hasan abi :super:
Müthiş bir jest gerçekten....
sağlığına bir an evvel kavuşur sevdiklerine ve bizlerin arasına tekrar döner inşallah
Olmadı diye üzüldüğün dua'ya, gün gelir sevinirsin
Kullanıcı avatarı
MehmetKaratürk

Mesaj canzdmr » 21 Ara 2019, 13:43

Bende arada girip bakiyorum buraya guzel haber var mi diye ? Umariz hizlica iyilesir sevgili Maradona. Yalniz Moy un paylastigi fotodan da farketim sigarayi cok iciyordu sanirim kendisi. Bu vesileyle sigarayida birakir insallah. Ailesiyle ve kiziyla yasayacagi daha nice guzel zamanlar var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
canzdmr

Mesaj Maradona » 21 Ara 2019, 21:54

Merhaba
Ben Çağatay'ın eşi Çiğdem...
O güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim...
Benim canım eşim öyle hayat dolu ki bu günler geçecek eminim... Hiç merak etmeyin.
Bir saat sipariş etmişti, elime ulaştı. Kendine iyileşme hediyesi ısmarlamış meğer can özüm...
Hasan bey çok teşekkür ederiz. Çok ama çok mutlu olacak... Saatler kadar onu mutlu eden başka bir şey yok. Onun mutluluğunu izlemek de benim en büyük mutluluğum...
Bugün hastaneye ta nerelerden gelen Umut bey ve Alp beye ayrıca teşekkür ederim. Hediyeniz kızıma çok yakıştı. Babası görünce bayılacak. Ziyaret saati tam belli olmadığından beklettiğim için de çok çok özür dilerim.
Yüreği pır pır eden tüm dostlarına ve yine bizi hiç yalnız hissettirmeyen Cüneyt beye de sonsuz teşekkürler. Burası yalnızca bir saat forumu değil aynı zamanda güzel insanların bir araya geldiği bir yer. Eşimin çok sevip keyif aldığı bir yer burası.
Emin olun burayı da beni de kızımızı da bırakmayacak. O hayat dolu, neşe dolu, çok güçlü ve inatçıdır.
Yakın bir doktor arkadaşı diyor ki şu an yaşadığı enfeksiyon ve solunum sorunu mutlaka geçecek. Belki biraz zaman alacak ama geçecek.
Hep beraber sabredicez. Sonra o hem size hem saatlerine hem de kızımla bizim masalımıza geri dönecek.
Güzel haberler vermek üzere...
Tekrar çok teşekkür ederim...
Kullanıcı avatarı
Maradona

Mesaj iskampavya » 21 Ara 2019, 21:59

Maradona yazdı:Merhaba
Ben Çağatay'ın eşi Çiğdem...
O güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim...
Benim canım eşim öyle hayat dolu ki bu günler geçecek eminim... Hiç merak etmeyin.
Bir saat sipariş etmişti, elime ulaştı. Kendine iyileşme hediyesi ısmarlamış meğer can özüm...
Hasan bey çok teşekkür ederiz. Çok ama çok mutlu olacak... Saatler kadar onu mutlu eden başka bir şey yok. Onun mutluluğunu izlemek de benim en büyük mutluluğum...
Bugün hastaneye ta nerelerden gelen Umut bey ve Alp beye ayrıca teşekkür ederim. Hediyeniz kızıma çok yakıştı. Babası görünce bayılacak. Ziyaret saati tam belli olmadığından beklettiğim için de çok çok özür dilerim.
Yüreği pır pır eden tüm dostlarına ve yine bizi hiç yalnız hissettirmeyen Cüneyt beye de sonsuz teşekkürler. Burası yalnızca bir saat forumu değil aynı zamanda güzel insanların bir araya geldiği bir yer. Eşimin çok sevip keyif aldığı bir yer burası.
Emin olun burayı da beni de kızımızı da bırakmayacak. O hayat dolu, neşe dolu, çok güçlü ve inatçıdır.
Yakın bir doktor arkadaşı diyor ki şu an yaşadığı enfeksiyon ve solunum sorunu mutlaka geçecek. Belki biraz zaman alacak ama geçecek.
Hep beraber sabredicez. Sonra o hem size hem saatlerine hem de kızımla bizim masalımıza geri dönecek.
Güzel haberler vermek üzere...
Tekrar çok teşekkür ederim...
dört gözle ve sabırsızlıkla aramıza dönmesini bekliyoruz [emoji120]

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
iskampavya

Mesaj hozburun » 21 Ara 2019, 22:03

Çiğdem Hanım tüm dualarımız sizinle...

Kullanıcı avatarı
hozburun

Mesaj afl » 21 Ara 2019, 22:08

Hanımefendi, tüm iyi dileklerimiz, dualarımız sizinle. Çağatay'ın çok kısa sürede bizimle olacağına da inancımız tam.

Tüm arkadaşlarım adına konuşayım, ne tür olursa olsun, ne gerekliyse buradan veya sizinle irtibatta olan arkadaşlarımızdan birine minicik bir haber vermeniz yeter. Sevgiyle kalın.

SM-A805F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
afl

Mesaj Eterna » 21 Ara 2019, 22:36

Güzel haberleri bekliyoruz yenge hanım. Dualarımız sizinle..
Kullanıcı avatarı
Eterna

ÖncekiSonraki

Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 19 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners