hozburun yazdı:İnşallah...İyileşme hediyesi olarak ona bir saat aldım, iyileşip foruma girsin takdim edeceğim [emoji106] Allah nasip etsin inşallah...
LYA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi davranışından dolayı tebrik ediyorum

hozburun yazdı:İnşallah...İyileşme hediyesi olarak ona bir saat aldım, iyileşip foruma girsin takdim edeceğim [emoji106] Allah nasip etsin inşallah...
dört gözle ve sabırsızlıkla aramıza dönmesini bekliyoruz [emoji120]Maradona yazdı:Merhaba
Ben Çağatay'ın eşi Çiğdem...
O güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim...
Benim canım eşim öyle hayat dolu ki bu günler geçecek eminim... Hiç merak etmeyin.
Bir saat sipariş etmişti, elime ulaştı. Kendine iyileşme hediyesi ısmarlamış meğer can özüm...
Hasan bey çok teşekkür ederiz. Çok ama çok mutlu olacak... Saatler kadar onu mutlu eden başka bir şey yok. Onun mutluluğunu izlemek de benim en büyük mutluluğum...
Bugün hastaneye ta nerelerden gelen Umut bey ve Alp beye ayrıca teşekkür ederim. Hediyeniz kızıma çok yakıştı. Babası görünce bayılacak. Ziyaret saati tam belli olmadığından beklettiğim için de çok çok özür dilerim.
Yüreği pır pır eden tüm dostlarına ve yine bizi hiç yalnız hissettirmeyen Cüneyt beye de sonsuz teşekkürler. Burası yalnızca bir saat forumu değil aynı zamanda güzel insanların bir araya geldiği bir yer. Eşimin çok sevip keyif aldığı bir yer burası.
Emin olun burayı da beni de kızımızı da bırakmayacak. O hayat dolu, neşe dolu, çok güçlü ve inatçıdır.
Yakın bir doktor arkadaşı diyor ki şu an yaşadığı enfeksiyon ve solunum sorunu mutlaka geçecek. Belki biraz zaman alacak ama geçecek.
Hep beraber sabredicez. Sonra o hem size hem saatlerine hem de kızımla bizim masalımıza geri dönecek.
Güzel haberler vermek üzere...
Tekrar çok teşekkür ederim...
Dön TSF Üyelerimiz & Tanışma - Member Introductions
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 19 misafir
|