MasterChef programinda yer alan Somer Şef de krono breitling takıyor genelde. İtalyan şef Danilo da zaman zaman Panerai takıyor.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
copycat yazdı:MasterChef programinda yer alan Somer Şef de krono breitling takıyor genelde. İtalyan şef Danilo da zaman zaman Panerai takıyor.
Somer şefte DW var. Hem breitling hem DW olmasından yola çıkarak sırf saat takmak için saat taktiğini düşünüyorum.Mandos yazdı:copycat yazdı:MasterChef programinda yer alan Somer Şef de krono breitling takıyor genelde. İtalyan şef Danilo da zaman zaman Panerai takıyor.
Somer Şef yeni saat aldı ama ne aldı çıkaramadım daha. Danilo da bazen Rolex takıyor![]()
Beyazıt Öztürk Tag Monaco kullanıyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dw takıyorsa reklam almıştırUfkynl yazdı:Somer şefte DW var. Hem breitling hem DW olmasından yola çıkarak sırf saat takmak için saat taktiğini düşünüyorum.Mandos yazdı:copycat yazdı:MasterChef programinda yer alan Somer Şef de krono breitling takıyor genelde. İtalyan şef Danilo da zaman zaman Panerai takıyor.
Somer Şef yeni saat aldı ama ne aldı çıkaramadım daha. Danilo da bazen Rolex takıyor![]()
Beyazıt Öztürk Tag Monaco kullanıyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Danilo da vintage dj var sanirim.
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sphinx yazdı:6 Underground
Chopard Mille Miglia Classic Chronograph Racing Colors
Chopard Mille Miglia GTS Power Control Grigio Speciale
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: BigCrown, gargamell, Hc89, Merdo ve 90 misafir
|
||||||||||||||