TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Fiyat Klasmanlarına Göre Tavsiye Edilen Saat Markaları

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Fiyat Klasmanlarına Göre Tavsiye Edilen Saat Markaları

Mesaj Maradona » 09 Ara 2019, 12:23

Tercihiniz quartz saatten yana anlaşılan... Bunların içinde benim tercihim karakteristik durduğu için Victorinox olur... Alpina modelleri çok basit görünüyorlar zira...
Kullanıcı avatarı
Maradona

Mesaj sadice83 » 09 Ara 2019, 13:10

Bu fiyat aralığında sadece bu modeller var su an yurtdisindayim Türkiye de 700 ila 1500 lira arası uygun alacağım için butcemdeki sinirda belli bu modellere baktım başka hangi markaları onerirsiniz
Kullanıcı avatarı
sadice83

Mesaj Mandos » 09 Ara 2019, 13:18

sadice83 yazdı:Bu fiyat aralığında sadece bu modeller var su an yurtdisindayim Türkiye de 700 ila 1500 lira arası uygun alacağım için butcemdeki sinirda belli bu modellere baktım başka hangi markaları onerirsiniz

Victorinox alacaksanız yurtdışından alın. Yarı fiyatına gelir.
Kullanıcı avatarı
Mandos

Mesaj sadice83 » 09 Ara 2019, 13:25

Maalesef gelmiyor 4000 liralık model 3000 liraya geliyor 3000 lira civarina baska hangi markalar alinabilir
Kullanıcı avatarı
sadice83

Mesaj Mandos » 09 Ara 2019, 13:45

Hamilton, Tissot alınabilir. Alpina benzeri Tissot modelleri var. Diğerleri için benzer model hatırlamıyorum.
Kullanıcı avatarı
Mandos

Mesaj sadice83 » 11 Ara 2019, 09:41

Birde intetnette 3000- 5000 lira arasina üst segment saat markalarının 2. Elleri var bunlar genelde 2010 2015 arası modellerin a bu fiyatlara yinede olmaması gerekiyor bence satıcılarla konustygumda evraklarimiz tam veya istediğiniz bayiye gösterebilir sin iz diyorlar sizce mumkunmudur
Kullanıcı avatarı
sadice83

Mesaj syndrome23 » 29 Haz 2020, 04:20

Hazır konu varmış bari uraya yazayım dedim.

Invicta Prodiver 9404 modeli hakkında ne düşünüyorsunuz?

https://www.jomashop.com/invicta-9404.html

Bir süredir açık renk, uygun fiyatlı otomatik diver arıyorum, bunun dışında düzgün bir şey bulamadım. Modelden de anlayacağınız üzere kısmen Rolex homage modellere baktım şu ana kadar. Bunun dışında bulduğum bir adet de bej Orient Mako XL var:

https://www.aslansaat.com/orient-erkek- ... 005r9.html

Orient saati de çok beğendim ama şu an almak istemiyorum çünkü Orient ile ilgili başka planlarım var ve çeşitlilik olsun, farklı bir şey deneyeyim istiyorum. Tabi ayrıca Mako XL'in fiyatı Prodiver'ın 3 katı o da ayrı bir konu.

Saat aslında 200m WR Seiko mekanizmalı otomatik bir diver için uygun gibi geldi bana, 40mm olması, kasa kalınlığı, 20mm bant kalınlığı da nispeten ince bilekli olmamdan ötürü çok büyük avantajar. Ancak bazı çekincelerim var. İlk olarak saat kolunda Mercedes logosu gibi bir eşy var onu çok eğreti buldum. Ayrıca hem kadranın beyaz olması hem de marker'ların kadranla aynı renk ve parlak ormasından ötürü saatin özellikle açık havada okunabilirliği çok düşük geldi bana. Bir de genel olarak coke değil pepsi bezel seviyorum, ama o kısmını bir şekilde modlayabilirim diye düşünüyorum.

Nihayetinde, bu başlığa yazma sebebim de şu: bu fiyat segmentinde bu gibi başka açık renk (mümkünse beyaz) diver önerileriniz var mıdır? Daha çok günlük kullanabileceğim ve başına bir şey geldiğinde üzülmeyeceğim bir şeyler bakıyorum. Bu fiyat aralığında safir cam beklemediğim için biraz da böyle.

Teşekkür ediyorum şimdiden
Kullanıcı avatarı
syndrome23

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 110 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners