Şimdi bu fiyat aralığında kullanılan malzeme kalitesi belirsiz. Yeşil ve altın rengi yüksek kalitede mükemmel görünecekken bu fiyat düzeyinde çocuk saati gibi mi görünür bilemiyorum. Üzerine bu saat bir de köşeli kasaya sahip. Bu da riski arttırıyor.sedir yazdı:cagatay1903, SelAc, Mrgncn, hlkshnr, Veysel21, Yog, Xhantos, mlm ve adorno hepinez ayrı ayrı teşekkür ediyor, Allah sizlere daha iyilerini versin diyorum (hepinizde daha iyileri var ve bu durumda ne diyeceğimi bilemiyorum [emoji38] ).
Ben 23:59'da forumdan çıkmıştım ama bakıyorum da sonra dört saat daha bizim yeşil kadranlının tebrikleri sürmüş.
Tabii ki sizin de dikkatinizi çekmiştir. Çok sayıda arkadaş bu saati almak için fikren ve cismen teşebbüste bulunup vazgeçtiklerini söylemişler. Acaba vazgeçme nedenleri neydi merak ediyorum. Saat gelirse -benim bu işlerde biraz şansım ters gider, hala bir aksilik olabilir diye aklımdan geçiyor, eski tecrübelerime dayanarak- doğrudan gözlemle saat hakkında olumlu ve olumsuz görüşlerimi aktarmaya çalışacağım ancak sizlere saati sepeti sepete koyduktan sonra çıkartan nedenleri söyler misiniz?
sedir yazdı:cagatay1903, SelAc, Mrgncn, hlkshnr, Veysel21, Yog, Xhantos, mlm ve adorno hepinez ayrı ayrı teşekkür ediyor, Allah sizlere daha iyilerini versin diyorum (hepinizde daha iyileri var ve bu durumda ne diyeceğimi bilemiyorum [emoji38] ).
Ben 23:59'da forumdan çıkmıştım ama bakıyorum da sonra dört saat daha bizim yeşil kadranlının tebrikleri sürmüş.
Tabii ki sizin de dikkatinizi çekmiştir. Çok sayıda arkadaş bu saati almak için fikren ve cismen teşebbüste bulunup vazgeçtiklerini söylemişler. Acaba vazgeçme nedenleri neydi merak ediyorum. Saat gelirse -benim bu işlerde biraz şansım ters gider, hala bir aksilik olabilir diye aklımdan geçiyor, eski tecrübelerime dayanarak- doğrudan gözlemle saat hakkında olumlu ve olumsuz görüşlerimi aktarmaya çalışacağım ancak sizlere saati sepeti sepete koyduktan sonra çıkartan nedenleri söyler misiniz?
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 38 misafir
|