Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Magneto » 23 Mar 2011, 07:01
Buffa yazdı:Evet kinetikten kastım pilsiz hareket etme ile kendini şarj eden saatler. Teknolojisini beğendiğim için tercih ettim ama farklı bir bilgi varsa nedir öneriniz. Orisler güzelde 1-1,5 arası aradıgım gibi modeller bulamadım
kendini şarj etmez aslında, içinde rotor diye tabir edilen mekanizmayı doldurur.Bununda ömrü yaklaşık olarak 10 yıl denilmekte yani kineticde aslında pilli bir saattir.
Saat = BlancPain
-

Magneto
-
- Mesajlar: 214
- Kayıt: 04 Oca 2011, 19:47
- Konum: Eskişehir ,TR
punk » 23 Mar 2011, 21:48
Magneto yazdı:Buffa yazdı:Evet kinetikten kastım pilsiz hareket etme ile kendini şarj eden saatler. Teknolojisini beğendiğim için tercih ettim ama farklı bir bilgi varsa nedir öneriniz. Orisler güzelde 1-1,5 arası aradıgım gibi modeller bulamadım
kendini şarj etmez aslında, içinde rotor diye tabir edilen mekanizmayı doldurur.Bununda ömrü yaklaşık olarak 10 yıl denilmekte yani kineticde aslında pilli bir saattir.
Rotoru nasıl doldurur anlamadım? Enteresan bir yaklaşım sezinledim.

-

punk
-
- Mesajlar: 1033
- Yaş: 34
- Kayıt: 25 Eki 2010, 09:58
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hellhound, tt59 ve 182 misafir