Saatle ilgili izlenimlerinizi de merak ettim, ben sadece uzaktan sevmekle yetiniyorum zira fiyatlardan dolayı [emoji28]

SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben bu saate deri kayışı daha çok yakistiriyorum ama alsam kesin çelik bilezikle alırım.Fiyat farkı makul .ilkerhos57 yazdı:Sizin beğendiğiniz versiyonun çelik bilezikli modeli always fashionda mevcut, saat saatte sadece deri kayışla vardı sanırım. Onu da paylaşmış olayım.
Saatle ilgili izlenimlerinizi de merak ettim, ben sadece uzaktan sevmekle yetiniyorum zira fiyatlardan dolayı [emoji28]
Autavia bence TAG ın en güzel ve özgün serisi, ancak estetik başarısı sanırım fiyat etiketine yenik düşüyor ve bulunduğu fiyat aralığında başka markalara terfi edilmek isteniyor.eraslani yazdı:Ben bu saate deri kayışı daha çok yakistiriyorum ama alsam kesin çelik bilezikle alırım.Fiyat farkı makul .ilkerhos57 yazdı:Sizin beğendiğiniz versiyonun çelik bilezikli modeli always fashionda mevcut, saat saatte sadece deri kayışla vardı sanırım. Onu da paylaşmış olayım.
İlk çıktığı zamanlarda büyük beklentilerle denemiştim saati ,hayal kırıklığı hissetmedim desem yalan olur.Tasarim çok iyi ama kalite hissiyatı zayıf gelmişti.Belki beklenti değişti, belki ben alıştım şimdi daha iyi hissettiriyor.4000 usd a denk geliyordu fiyatı, ben kafamdan 2000 usd fiyat biçmiştim.Ben 3000'e revize ettim fiyatımı ,onlarda düşerse anlaşırız birgün [emoji12]
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mkaraturk yazdı:C.tesi günü Akmerkez rhodium da inceleme fırsatım oldu
Siyah op 39 mevcut
Mavi op 36 3-6-9 kadran mevcut
36 mm datejust mevcut
41 mm datejust mevcut resimleri mevcut değil
36mm datejust bilekte güzel dursada aynı durum op36 için geçerli değil malesef
Ne yazıkki 36mm her bilek için uygun değil denenip görülmesi lazım
Caner1983 yazdı:Mkaraturk yazdı:C.tesi günü Akmerkez rhodium da inceleme fırsatım oldu
Siyah op 39 mevcut
Mavi op 36 3-6-9 kadran mevcut
36 mm datejust mevcut
41 mm datejust mevcut resimleri mevcut değil
36mm datejust bilekte güzel dursada aynı durum op36 için geçerli değil malesef
Ne yazıkki 36mm her bilek için uygun değil denenip görülmesi lazım
Mehmet in tüm yorumlarına katılıyorum önerim beyaz op 39 almanda yana sanki?
Kendim için ise şöyle bir yorum getirdim dj çok parlak çok şık geliyor sanki fiyattan da dolayı 369 mavi 36 mm kadran daha günlük daha az dikkat çeken daha sportif geliyor?
Nedersiniz?
eraslani yazdı:Aikon diver..Kasa ve bilezigiyle kafa karıştırır.. Silikon kayış dahil set fiyatı 11 bin tl civarı (saat&saat).
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: macada, yaman20 ve 204 misafir
|