Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
görkemk » 27 Kas 2019, 15:10
düşük bütçede beninde severek kullandığım solar citizen attesa titanyum

ve saat fazlam olmasa kesinlikle radarımda olacak olan
lüm tec c5

-

görkemk
-
Ankthas » 27 Kas 2019, 21:57
Deniz
-

Ankthas
-
debra » 27 Kas 2019, 22:28
Allahhh piano...
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

debra
-
Ankthas » 28 Kas 2019, 00:32
debra yazdı:Allahhh piano...
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Siyahın da bir asaleti var şimdi...
Deniz
-

Ankthas
-
görkemk » 28 Kas 2019, 09:35
ilkerhos57 yazdı:Serkanasn yazdı:
Yansıma yaptığı için fotoğraf çekmek oldukça zor kıymetli arkadaşlar.
İyi dilek ve temennileriniz için hepinize teşekkür ederim, daha iyileri umarım bileklerinizde yer bulur.
İyi günlerde kullanın harika bir saat.
Yalnız bir sebebi varsa cehaletimi mazur görün ama belirli bir segment üzerindeki bu saatler neden yeterli anti reflective treatment uygulamıyor anlam veremiyorum. Saat benden yakışıklı yahu saate bakınca suratımı değil saati görmek istiyorum. Kendimi görmek istesem kolumda aynayla gezerim.
SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benim kendi tecrübemde bu forum postlarıyla aynı , kesinlikle antirefle olmadığı için sunburst dial ile kombine etmemek lazım yansıma çok artıyor
dial mat bir ton olunca bu sorun oldukça azalıyor
-

görkemk
-
mturann » 28 Kas 2019, 14:00
görkemk yazdı:ilkerhos57 yazdı:Serkanasn yazdı:
İyi dilek ve temennileriniz için hepinize teşekkür ederim, daha iyileri umarım bileklerinizde yer bulur.
Yalnız bir sebebi varsa cehaletimi mazur görün ama belirli bir segment üzerindeki bu saatler neden yeterli anti reflective treatment uygulamıyor anlam veremiyorum. Saat benden yakışıklı yahu saate bakınca suratımı değil saati görmek istiyorum. Kendimi görmek istesem kolumda aynayla gezerim.

benim kendi tecrübemde bu forum postlarıyla aynı , kesinlikle antirefle olmadığı için sunburst dial ile kombine etmemek lazım yansıma çok artıyor
Güzel ve açıklayıcı fotoğraf olmuş.
Teşekkürler
-

mturann
-
Ufkynl » 29 Kas 2019, 09:12
görkemk yazdı:ilkerhos57 yazdı:Serkanasn yazdı:

Bu ar mevzusu neden rolexte yok mevzusunda cogu kisi ayni seyi dusunuyor fakat biyerlerde okudugum kadariyla rolex bunu bilincli olarak saat yansimalar yapsin dikkat ceksin kendine has bi durusu olsun diye ar yapmıyor diye biliyorum.
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Ufkynl
-
görkemk » 29 Kas 2019, 09:36
valla neden yapıyorsa yapsın bilmiyorum ama ben milletin gözüne yansıma gelmesinden çok baktığında saat kadranının güzelliğini görmeyi tercih ederim. beni bu sebeple çok rahatsız etti.
en azından saatin iç yüzeyine bir kat atsa kullanıcı açısından çok iyi olur , zaten altın indeksler ve parlak kordon yeteri kadar yansıma yapıyor
illa biraz saatin açısını değiştirince yada başınızın gölgesini kullanınca saati daha net görebiliyorsunuz ama ben daha çok kendi göz zevkim için alıyorum saati sonra dışarı şık görünmesini önemsiyorum
bir de tepede birden fazla noktada ampul kullanılarak ışıklandırma yapılan bir yere girerseniz tam sinir bozucu bir hal alabiliyor
-

görkemk
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Eterna, frkkrs, Majestic-12 [Bot], mancho, recklesstr, sosyalcan ve 226 misafir