Zevkler tartışılmaz.Ufkynl yazdı:Satın xhantos çiğ diyip rolex kullanması marka değerinden alıp götürdüğü -ki bu bile tartismali- kişiler inanın beyonce ve jay z olamaz. Ben daha çok parayı bulur bulmaz rolexe sarılan, bununla sinif atlama çabasına giren mutahit vb ve bebelerini o potaya sokardım şahsen.Xhantos yazdı:dkmbismarck yazdı:Muhtemelen parti ile alakalı bir hatıra olması istenmiş,çok ta isabetli olmuş.Saçma sapan bir çanta veya parfümde seçilebilirdi o fiyatlara.
O fiyata çanta da gönderse benim yorumum değişmezdi ancak bu kadar 'çiğ' kişilerin bu kadar ilgiye mazhar olması, bu kadar paraya sahip olması başka konu ama bazı insanlar Rolex marksına bu nedenle uzak duruyorlar, bu da bir gerçek.
Bu insanlar 40 li yaşlarında dünya müziğine damga vuran insanlar.
https://youtu.be/IsUsVbTj2AY
Şunu da şuraya birakayim.
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bana göre de bu jay-z, ekibi ve benzerleri müzik dünyasının üzerine çökmüş bir lanet adeta. En basitinden gayet kaliteli brit-pop yapan Coldplay bunların kucağına oturduktan sonra, bilgisayar efektleri ile dolu tamamen yapay pop-hiphop karması berbat müzik yapan bir gruba dönüştü.
Tıpkı türk kültürü gibi Amerikan kültürünü de büyük bir çöküşte görüyorum. Rihannalarin, Beyoncelerin, drakelerin elinde can çekişen bir popüler kültür dönemi yaşıyoruz.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi