TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Otomatik saat almal覺 m覺y覺m ?

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Otomatik saat almal覺 m覺y覺m ?

Mesaj omeringoo » 07 Kas 2019, 00:51

Merhabalar , diver saatlerine bak覺n覺yorum u aralar. Orient ray 2 modeli 癟ok houma gitti. Saati
g羹nl羹k takaca覺m. Tek kukum u y繹nde , otomatik saatler quartz saatlere g繹re daha hassas oluyorlarm覺 san覺r覺m. Ben 癟ok dikkat edemiyorum s羹rekli biyerlere 癟arpar覺m. Halihaz覺rda swatch irony saatimin derin 癟izikleri var. Otomatik saat almal覺 m覺y覺m ? Sand覺覺m kadar hassas m覺lar ?
Quartz olarak casio duro yu beendim. Quartz mekanizmal覺 ve cam覺 safir olan diver saat var m覺 ? B羹t癟em 1k
Kullan覺c覺 avatar覺
omeringoo

Kay覺t: 06 Kas 2019, 17:24

Re: Otomatik saat almal覺 m覺y覺m ?

Mesaj raven » 07 Kas 2019, 02:49

Quarz diver i癟in swiss military modellerine bak覺n.
D羹羹n羹yorum 繹yleyse var覺m, d羹羹nemiyorum 繹yleyse mal覺m!
Kullan覺c覺 avatar覺
raven

Ya: 54
Kay覺t: 26 Nis 2013, 19:31

Mesaj Xhantos » 07 Kas 2019, 09:54

B羹t癟eyi de d羹羹n羹nce, sizin i癟in Quartz daha iyi bir se癟im olacakt覺r. Quartz'a devam! 50 y覺l 繹nce b繹yle bir se癟enek bile yoktu.
Kullan覺c覺 avatar覺
Xhantos

Kay覺t: 30 Nis 2019, 22:00

Mesaj omeringoo » 07 Kas 2019, 11:39

raven yazd覺:Quarz diver i癟in swiss military modellerine bak覺n.

Evet o saatler de radar覺mda , b羹t癟eme g繹re u saat uyuyor
Swiss Military 06-4279.04.007.04 mavi bezellisi 2 kat覺 daha pahal覺. Maviyi tercih ederdim.
Kullan覺c覺 avatar覺
omeringoo

Mesaj omeringoo » 07 Kas 2019, 11:45

Xhantos yazd覺:B羹t癟eyi de d羹羹n羹nce, sizin i癟in Quartz daha iyi bir se癟im olacakt覺r. Quartz'a devam! 50 y覺l 繹nce b繹yle bir se癟enek bile yoktu.

Teekk羹rler hocam , elimdeki g羹ndelik saatlerle devam edip 繹zel g羹nler i癟in ray 2 alma fikri olutu bende, d羹羹neceim.
Kullan覺c覺 avatar覺
omeringoo

Mesaj CptOz » 07 Kas 2019, 12:04

Otomatik saat veya kuvars saat se癟imini dayan覺kl覺l覺k fakt繹r羹ne g繹re yapmamak laz覺m. Biri 繹b羹r羹nden daha dayan覺kl覺d覺r diyemeyiz. Tabii ki marka, mekanizma ve kasa yap覺s覺ndan bu genelleme yap覺labilir. Ben otomatik saat tavsiye ederim; beendiiniz Orient Ray 2 gayet dayan覺kl覺 bir saattir ve memnun kal覺rs覺n覺z. Ama illaki hor kullanmal覺k, i癟inizin rahat edecei daha uygun bir saat d羹羹n羹yorsan覺z ucuz bir Casio da iinizi g繹r羹r...
Kullan覺c覺 avatar覺
CptOz

Kay覺t: 01 Au 2018, 11:27

Mesaj Ankthas » 07 Kas 2019, 12:15

Orient'in tipini beendiyseniz Orient - Kamasu modelleri hem otomatik hem safir caml覺 hem de 2. elde 1000 TL alt覺na bulunabiliyor forumda. Dayan覺kl覺l覺k konusunda s覺k覺nt覺 癟覺kmaz.
Deniz
Kullan覺c覺 avatar覺
Ankthas

Ya: 35
Kay覺t: 09 May 2017, 19:29

Mesaj omeringoo » 07 Kas 2019, 12:48

Ankthas yazd覺:Orient'in tipini beendiyseniz Orient - Kamasu modelleri hem otomatik hem safir caml覺 hem de 2. elde 1000 TL alt覺na bulunabiliyor forumda. Dayan覺kl覺l覺k konusunda s覺k覺nt覺 癟覺kmaz.

Evet o da ho ama saat lugat覺nda kar覺l覺覺 nedir bilmiyorum(varsa yeillendirin l羹tfen), g繹stergeleri yuvarlak olanlar覺 sevdim. Duro,submariner ve ray gibi.

ozgtegin yazd覺:Otomatik saat veya kuvars saat se癟imini dayan覺kl覺l覺k fakt繹r羹ne g繹re yapmamak laz覺m. Biri 繹b羹r羹nden daha dayan覺kl覺d覺r diyemeyiz. Tabii ki marka, mekanizma ve kasa yap覺s覺ndan bu genelleme yap覺labilir. Ben otomatik saat tavsiye ederim; beendiiniz Orient Ray 2 gayet dayan覺kl覺 bir saattir ve memnun kal覺rs覺n覺z. Ama illaki hor kullanmal覺k, i癟inizin rahat edecei daha uygun bir saat d羹羹n羹yorsan覺z ucuz bir Casio da iinizi g繹r羹r...

Teekk羹r ederim hocam, uan "g羹ndelik mi yoksa 繹zel g羹nde mi kullanaca覺m" sorunsal覺n覺 癟繹z羹nce ray2 veya duroya y繹neleceim. Duro + nato strap 癟ok ho f/p olabilir. G羹ndelik ac覺madan kullan覺r覺m, dier yandan ray2 癟ok yak覺覺kl覺 :cry: :cry:
Kullan覺c覺 avatar覺
omeringoo

Sonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 38 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners