TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Planet Orient Bilezik 覺karma Yard覺m.

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Planet Orient Bilezik 覺karma Yard覺m.

Mesaj SelAc » 01 Kas 2019, 22:18

Deerli arkadalar Planet Orient saatimin bileziini deri kay覺 ile deitirmek istiyorum, yaln覺z bir t羹rl羹 bilezii 癟覺karamad覺m. Luglardaki deliklerden bak覺nca yays覺z d羹z pim kulland覺klar覺 g繹r羹n羹yor. 襤nce bir tornaviday覺 hafif癟e 癟eki癟ledim hi癟 hareket etmedi. Ya 癟ok s覺k覺m覺 ya da ben yanl覺 bir uygulama yapt覺m. Bu saatin kay覺覺n覺 deitiren arkadalar varsa yard覺mc覺 olmalar覺n覺 bekliyorum. imdiden teekk羹rler.
@zamankoleksiyoneri
Kullan覺c覺 avatar覺
SelAc

Ya: 44
Kay覺t: 16 Eyl 2018, 21:10

Re: Planet Orient Bilezik 覺karma Yard覺m.

Mesaj SelAc » 01 Kas 2019, 22:25

Bu ekildeResim

Lenovo K53a48 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
@zamankoleksiyoneri
Kullan覺c覺 avatar覺
SelAc

Mesaj Maradona » 01 Kas 2019, 23:35

Bende de vard覺 ayn覺 saatten, sorununuzu 癟ok iyi anl覺yorum o y羹zden... [emoji56]

Deri kay覺 kullanacaksan覺z boynuz k覺sm覺n覺 yanlardan t覺ralamak gerekecek ve g繹r羹nt羹 癟ok k繹t羹 olacak, 繹ncelikle bunu s繹yleyeyim... [emoji3525] K覺sacas覺 tavsiye etmiyorum ahsen... [emoji6]

Mutlaka denemek istiyorsan覺z da; pim yayl覺 deil, yandaki delikten sivri bir eyle (d羹z hale getirilmi ata mesela) hafif hafif vurarak 癟覺karacaks覺n覺z... Bunca y覺l kir tuttuu i癟in de biraz zorlanarak 癟覺kacak ama 癟覺kacak...

Bu ilem esnas覺nda saati sabit tutmak i癟in birinden yard覺m alman覺z覺 tavsiye ederim, tek ba覺na cidden zor...

Umar覺m saate zeval gelmeden halledersiniz... Kalbimiz sizinle... [emoji120]

Not: Baka kay覺 ile kullan覺lamaz bir saat yapm覺 adamlar, bu y羹zden de 癟ok k覺zg覺n覺m onlara... Ama yine de g羹zel saat... G羹le g羹le kullan覺n... [emoji257][emoji173]
Kullan覺c覺 avatar覺
Maradona

Ya: 48
Kay覺t: 30 May 2010, 05:43

Mesaj g繹rkemk » 02 Kas 2019, 08:38

bu sistem benim bir pulsar saatimde de vard覺 , s覺k覺覺k deil ama 癟ok s覺k覺 yerletirilmi bir pim koyuyorlar. Zannedersem deitirilmeyecek nas覺l olsa mant覺覺 ile bir nevi entegre end link mant覺覺 ile bunu yap覺yor japonlar. Vura vura 癟覺k覺yor ama saati iyi sabitlemezseniz k繹t羹 bir 癟izik yapma ans覺 var dikkat edin
Kullan覺c覺 avatar覺
g繹rkemk

Kay覺t: 02 Eyl 2016, 14:57

Mesaj SelAc » 02 Kas 2019, 12:26

Saat i癟in tam 繹l癟羹s羹nde yeni bir kay覺 yapm覺t覺m. Bir daha deneyeyim. Olmazsa b繹yle kullanaca覺m.
@zamankoleksiyoneri
Kullan覺c覺 avatar覺
SelAc

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: fizisyen ve 198 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners