Panerai ayrı bir dünya ben şahsen çok beğeniyorum ama bir türlü alamadım [emoji16]
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
moy yazdı:Bu Cumartesi Panerai Butik çıkartması yaptım. Süleyman beye denkleştik 1.1-5 saat muhabbet ettik iyi geldi![]()
sizce yakışmış mı ?
habersiz yazdı:Zenith Defy Classic Skeleton
2018 çıkışlı, 41 mm çap, 10,75 mm yükseklik, 28.800 vph inhouse otomatik (50 saat rezerv) mekanizma ile özellikle ince bilekliler için çok güzel hafif ve şık bir saat,
ceramic bezel ve kauçuk kordon son derece sportif bir görünüm sağlıyor. siyah rengi resmi kıyafetlerde ile de rahatlıkla kullanılabilir.
unisex kullanıma da uygun bir saat.
fiyat performans oranı oldukça yüksek bir saat.
cenevre havalimanı'ndan vergisiz ve iyi bir pazarlıkla uygun bir fiyata alınabilir.
coolfire yazdı:@Umut hocam unicef edition da bulunmuş. Tetik çekilmedi mi?
https://www.instagram.com/seyahatsevenaile/
+1.Cruciatus yazdı:3 numaralı arkadaştan bir zamanlar vardı bende, hayatım boyunca bu kadar kaba ve rahatsız bir saatle karşılaştığımı hatırlamıyorum. Kısa bir birlikteliğin ardından elden çıkarmıştım. Ben Panerai sevemeyenler tribünündeyim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ankthas yazdı:
3 numarayı beğendim
eraslani yazdı:2.foto sanirim 560 gayet güzel durmuş, ben çok yakistirdim .Son dönemde böyle bıçkın saatleri nadir görür olduk.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
asuspc yazdı:Panerai ayrı bir dünya ben şahsen çok beğeniyorum ama bir türlü alamadım [emoji16]
CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
canzdmr yazdı:Panerai aski ya sev ya terket gibi oluyor sanirim. Begenen cok begeniyor begenmeyende cok kaba buluyor.
Tepe korumasi rahatsiz ediyor mu ? Bunu cok merak ediyorum. Ben normalde tepe biraz disaridaysa bile cok rahatsiz olurum. Bu el bombasi pimi gibi olan tepe korumasi beni cildirtirdi uzun kullanimda sanirim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: scarbo ve 218 misafir
|