TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex Saatim Çalışmıyor

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex Saatim Çalışmıyor

Mesaj seastar1000 » 20 Eki 2019, 13:49

sieger yazdı:ne enteresanmis, ben senelrdir kullaniyorum, elime alip 1-2 cevirsem (sallayarak calistirmak asla onerilmez) direk calismaya basliyor, bi sorun olmus olabilir, bence kesin goturun en kotu fikirlerini alin.

Hiç duymamıştım sallayarak çalıştırmayın diye ben tembellikten kurma yerine hep sallayarak takarım saatleri koluma
Yeni biley öğrendik ama yorucu olacak
Kullanıcı avatarı
seastar1000

Mesaj sieger » 20 Eki 2019, 13:55

@seastar1000 hocam sonucta mekanik bir saat, darbelere karsi zaten yeteri kadar dayanikli degiller bilirsiniz. Ve o yaptiginiz icindeki parcalari oynatabilir. tabii ki kesin deigl ama darbelerden nasil koruyorsak ayni mantik.
instagram.com/archpatek
Kullanıcı avatarı
sieger

Mesaj Maradona » 20 Eki 2019, 14:00

Tepeden kurulamayan saatlerde (mesela Seiko 7s26 mekanizma) mecburen sallıyoruz ve bir şey olmuyor ama... ;-)

Darbe ile minik sallamayı aynı kefeye koymamak gerek...
Kullanıcı avatarı
Maradona

Mesaj CptOz » 20 Eki 2019, 14:53

Maradona yazdı:Tepeden kurulamayan saatlerde (mesela Seiko 7s26 mekanizma) mecburen sallıyoruz ve bir şey olmuyor ama... ;-)

Ya tabii sallarsın Seiko 5'i. Rolex'i öyle sallamak biraz cesaret ister. Biri dunya çapında balerin, öbürü piyasa malı oryantal... [emoji16][emoji12][emoji48]
Kullanıcı avatarı
CptOz

Mesaj sieger » 20 Eki 2019, 15:12

tabi boyle diyorum ama kolumda unutup cekicle aksama kadar vakit gecirip 1 saniye sapmadigini gormek de guzel oluyor :thumbup:
instagram.com/archpatek
Kullanıcı avatarı
sieger

Mesaj mc659 » 20 Eki 2019, 16:43

Ben de anlamadım aslında daha uzun kullanmadığım da olmuştu ama bu sefer yaklaşık 1.5-2 ay hareketsiz kaldı en fazla ama hiçbir şekilde tepki vermiyor saat. Bugün sabahtan beri kolumda ama halen hareket yok, akşama kadar bekleyeceğim yine tepki vermez ise servis yolu göründü gibi.
Kullanıcı avatarı
mc659

Mesaj Maradona » 20 Eki 2019, 16:47

ozgtegin yazdı:
Maradona yazdı:Tepeden kurulamayan saatlerde (mesela Seiko 7s26 mekanizma) mecburen sallıyoruz ve bir şey olmuyor ama... ;-)

Ya tabii sallarsın Seiko 5'i. Rolex'i öyle sallamak biraz cesaret ister. Biri dunya çapında balerin, öbürü piyasa malı oryantal... [emoji16][emoji12][emoji48]
Müthiş benzetme... [emoji16]

Konuya dönecek olursak saat bence bakım istiyor... [emoji56]
Kullanıcı avatarı
Maradona

Mesaj Cruciatus » 20 Eki 2019, 18:53

mc659 yazdı:Ben de anlamadım aslında daha uzun kullanmadığım da olmuştu ama bu sefer yaklaşık 1.5-2 ay hareketsiz kaldı en fazla ama hiçbir şekilde tepki vermiyor saat. Bugün sabahtan beri kolumda ama halen hareket yok, akşama kadar bekleyeceğim yine tepki vermez ise servis yolu göründü gibi.

Yok akşama kadar beklemenize gerek yok artık bence... bu saate kadar çalışmadıysa çalışmaz, servise verin yarın [emoji1303]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Cruciatus

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 49 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners