danGerfuLL yazdı:3000 ve uzeri fiyatlandirma sacma. O paraya 6r15 3. nesil Monster getirilir yurt disindan.
Ben bu saati (Samurai STO3) Amazon Japonya'dan 550 dolara aldım, aynı fiyata 6R15 2. nesil Sumo'lar da vardı (hala da var, ve 1 ay önce de ondan almıştım). Ve aynen dediğiniz şekilde 6R15 3. nesil monster da bu fiyata alınabiliyor. (Amazon JPden alırsanız, 51800 JPYlik fiyat kargosuyla vergisiyle toplam yuvarlak 60000 JPYye geliyor, o da 550-560 USD ediyor, STO3 Samurai ise 54000 JPY idi, yani Sumo veya Monster'dan 2000 JPY daha pahalı! insan daha ucuz olmasını bekliyor). Yurtdışında yavaş yavaş bu modellerin fiyatında düşüş oluyor ama bize yeni geldi, zaten sınırlı sayıda geliyor, ABT Saat'in fiyatları da genelde en güzel fiyatlar oluyor. Benim tahminim (Turtle için fiyatı doğru hatırlamışsam) 3900 liste, 2900TL site fiyatı üzerinden ufak bir indirim de olur, fiyat en azından yurtdışına göre avantajlı olur. Bir de buradan alınca 2 yıllık garantisi oluyor (değer veren için, bana göre değeri en fazla 50TL eder o garantinin). Görerek almak da İstanbul'daysanız ciddi avantaj sayılır.
Velhasıl, kadranı beğenince 4R35 mekanizmalı saate 6R15liden fazlasını da veriyor insan