TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Kutu Açılışı

Rus Saatleri Hakkında Bilgilere Ulaşabileceğiniz Bölüm

Kutu Açılışı

Mesaj scorpus » 21 Eyl 2019, 22:44

merhaba arkadaşlar 1 hafta gecikmeli olarak kutu açılışı yapıyorum.26 ağustos pazartesi günü https://komandirskie.com dan sipariş verdiğim saat 16 eylül pazartesi elime geçti.öncelikle @kakefe ve @ozgtegin e teşekkürlerimi iletmem gerek.emin olmadığım bir siteden olumlu referanslarıyla alış veriş yapmamı sağladılar ve gayet memnun kaldım alış veriş yapmayı düşünenlere tavsiye ederim.
saat kutu içinde ve özenli bir paketleme ile geldi

Resim
Resim

ilk iş saatin çelik kordonunu eski bir saatimden çıkardığım slikon kordonla değiştirmek oldu.saatin lug aralığı 20 mm slikon kordon 22 mm .
çelik kordona adi diyemem.değiştirme nedenim bileğime bol olması ve saatin bilezik gibi kolumda sallanmasını sevmemem

Resim

kalın bilekli değilim.fotoğraf açısından dolayı saatim bileğime büyük oldu gibi ama bileğimde normal duruyor

Resim

lume olarak tatmin edici.fotoğrafın düşük kalitede olması sizi yanıltmasın

Resim

24 saat dilimli kadrana alışmak zor olmadı ama sabah saatlerinde akrebi aşağıda görmek ilk başlarda garip geliyordu.yorumlarda yazdığı gibi saatin kurma kolu hemen kırılacakmış hissi veriyor.o yüzden dikkatli kullanmak gerek.zaten saat otomatik olduğu için kurma kolunu 2 ayda bir takvimi düzeltmek için kullanacağımı düşünürsek ciddi bir sorun sayılmaz.bir haftadır gece gündüz kolumda olduğu için zaman tutmasını deneyemedim ama 36 saat olduğu belirtiliyor.sapma konusunda çok takıntılı değilim(1 dk yı geçmediği sürece benim için sorun sayılmaz)en fazla +25 sn yi gördüm.kullandıkça daha da düzeleceğini zannediyorum.bazı yurt dışı sitelerde saatin bezelini değiştirdiklerini gördüm ama orjinal bezel değiştirmeyi gerektirmeyecek kadar güzel.saatin kızıl yıldız simgesi ise adete bir ikon gibi.sonuç olarak saati aldığım için memnunum almayı düşünenlere saati de siteyi de rahatlıkla tavsiye edebilirim.aliexpresten nato kordon alırsam saat daha da güzel görünecek.hazır konusu açılmışken bu başlıkta da sorayım(kendi başlığımda sordum ama tam cevap alamadım viewtopic.php?f=12&t=31906#axzz60Bqr0uiy ) aynı satıcıdan birden fazla kordon aldığımızda tek kargo ile mi geliyor yoksa ayrı ayrı mı geliyor.ayrı ayrı gelirse hepsine vergi sunum ücreti vs ödediğimizde ürünler türkiye fiyatına denk geliyor
bu arada şunu da söyleyim fotoğrafları çekerken saat camındaki korumayı kaldırmayı unuttum.camdaki baloncuklar korumadan kaynaklanıyor
Kullanıcı avatarı
scorpus

Re: Kutu Açılışı

Mesaj CptOz » 21 Eyl 2019, 23:01

Güle güle iyi günlerde kullanın. Aynı saat bende de var. 24 saatlik mekanizma ve kadranıyla özel ve güzel bir model. Kod adı '' DarkBull'' [emoji233]Resim
Kullanıcı avatarı
CptOz

Mesaj Xhantos » 21 Eyl 2019, 23:08

Hayırlı olsun :champ: Güzel günlerde kullanılsın.
Kullanıcı avatarı
Xhantos

Mesaj ÜmitYüksel » 21 Eyl 2019, 23:16

Hayırlı olsun

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
ÜmitYüksel

Mesaj scorpus » 21 Eyl 2019, 23:19

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Kullanıcı avatarı
scorpus

Mesaj scorpus » 21 Eyl 2019, 23:22

ozgtegin yazdı:Güle güle iyi günlerde kullanın. Aynı saat bende de var. 24 saatlik mekanizma ve kadranıyla özel ve güzel bir model. Kod adı '' DarkBull'' [emoji233]Resim

saat pahalı olmamasına rağmen kaliteli hissi veriyor
Kullanıcı avatarı
scorpus

Mesaj vysaknc » 21 Eyl 2019, 23:28

Hayırlı olsun ,tebrik ederim..

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hırs sebebi hasarettir..
Kullanıcı avatarı
vysaknc

Mesaj SelAc » 21 Eyl 2019, 23:36

Hayırlı olsun.
@zamankoleksiyoneri
Kullanıcı avatarı
SelAc

Sonraki

Dön TSF Rus Saatleri - Russian Watches

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 22 misafir

RGY Globak Golden Visa Yunanistan

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners