Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba, düz quartz (pilli) gibi gözüküyor. İkinci el olarak ciddi bir değeri olmayacaktır diye düşünüyorum.Metehantr66 yazdı:Merhaba değerli forum üyeleri ben bu saati 6 ay önce almıştım dış görünüşü çok beğendiğim için citizen bosch ortak çalışma 80.yıla özel çıkarttığını biliyorum sizce değeri varmıdır,Ortalama ne kadardır?
copycat yazdı:Merhaba, düz quartz (pilli) gibi gözüküyor. İkinci el olarak ciddi bir değeri olmayacaktır diye düşünüyorum.Metehantr66 yazdı:Merhaba değerli forum üyeleri ben bu saati 6 ay önce almıştım dış görünüşü çok beğendiğim için citizen bosch ortak çalışma 80.yıla özel çıkarttığını biliyorum sizce değeri varmıdır,Ortalama ne kadardır?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herhangi bir ürünün klasik olması için az olması yegane kriter değil. Birçok kriter söz konusu. Ben uzman değilim ama saatinizin klasik olacağını düşünmüyorum.Metehantr66 yazdı:copycat yazdı:Merhaba, düz quartz (pilli) gibi gözüküyor. İkinci el olarak ciddi bir değeri olmayacaktır diye düşünüyorum.Metehantr66 yazdı:Merhaba değerli forum üyeleri ben bu saati 6 ay önce almıştım dış görünüşü çok beğendiğim için citizen bosch ortak çalışma 80.yıla özel çıkarttığını biliyorum sizce değeri varmıdır,Ortalama ne kadardır?
Evet pilli ama şuan Türkiyede tek gözüküyor aldığım fiyatın 2 katını teklif eden oldu vermedim acaba ileri zamanda değerlenirmi sonuçta 9 yıllık saat ve hiçbir sorunu yok
copycat yazdı:Herhangi bir ürünün klasik olması için az olması yegane kriter değil. Birçok kriter söz konusu. Ben uzman değilim ama saatinizin klasik olacağını düşünmüyorum.Metehantr66 yazdı:copycat yazdı:Merhaba, düz quartz (pilli) gibi gözüküyor. İkinci el olarak ciddi bir değeri olmayacaktır diye düşünüyorum.Metehantr66 yazdı:Merhaba değerli forum üyeleri ben bu saati 6 ay önce almıştım dış görünüşü çok beğendiğim için citizen bosch ortak çalışma 80.yıla özel çıkarttığını biliyorum sizce değeri varmıdır,Ortalama ne kadardır?
Evet pilli ama şuan Türkiyede tek gözüküyor aldığım fiyatın 2 katını teklif eden oldu vermedim acaba ileri zamanda değerlenirmi sonuçta 9 yıllık saat ve hiçbir sorunu yok
Ayrıca bir kol saati için 9 yıl ciddiye alınacak bir süre değil. Piyasada 50 - 60 yıllık olup da 400 - 500 TL eden çok saat var. Tasarım olarak da özgün bir model değil, Rolex submariner benzeri bir saat. Sizin için manevî değeri varsa tutmanız daha iyi olur sanki.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 129 misafir
|