Hamilton önerisini yapacaktım ama o bütçede baktım bu tarz bir model bulamadım. Daha spor modelleri var. Longines olabilir ama bütçeyi arttırmak gerekir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
srknsntrk85 yazdı:1000 dolar bandına Hamilton da çok güzel saatler bulabilirsiniz
copycat yazdı:4 adet örnek paylaşayım. Ki bunları yaklaşık 2 dakikalık bir araştırma ile buldum. Pazarlık da işin içine girecektir.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kiwi21 yazdı:~$1000 bütçe, metal bilezik, japon olsun derseniz; "ben olsam" baby gs snowflake sarx055'i tercih ederdim.
Hamilton ozelinde de saatlerim arasinda bulunan, cok severek kullandigim, forumda goruslerine en cok deger verdigim buyuklerimden olan Kerem abi "afl" tarafindan da oldukca begenilen Hamilton Jazzmaster Day Date serisine bakmanizi onerebilirim. Eger belirttigim saate yonelirseniz de butcenizin en az %40'i cebinize kalacaktir.dryildirim yazdı:kiwi21 yazdı:~$1000 bütçe, metal bilezik, japon olsun derseniz; "ben olsam" baby gs snowflake sarx055'i tercih ederdim.
hocam tam olarak japon olsun demiyorum da japonya olunca en iyi fiyat/performans onlarda olur diye yöneldim açıkcası. dediğiniz baby gs lere baktım da kot tişört ile de az buçuk gitsin diye kadran biraz daha hareketli ve renkli diye bu modelleri seçtim. önerilen hamiltonları da araştırmaya çalışıyorum. önerilen hamiltınlar ile bu seikolar ve seçtiğim orient star arasında ne kadarlık bir kalite farkı vardır? popülerlik çok tercih nedenim olmaz şahsen. kalitesinden eminsem markasına bakmadan mutlu mesut kullanırım cins ürünleri. (örnek olarak piyasası yok, parça pahalı, satılmaz falan dediler ama subaru almıştım gayet de memnunum
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 142 misafir
|