TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Zenith El Primero chrono mu yoksa Omega 39.7mm speedmaster pro chrono mu?

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Zenith El Primero chrono mu yoksa Omega 39.7mm speedmast

Mesaj ÜmitYüksel » 18 Ağu 2019, 23:12

bumega yazdı:Bu iki saat arasında kesinlikle zenith. Apollo 11 den sonra bu model gereksiz olucaktir. Günlük hayatta chrono fonksiyonunu ne kadar kullanıyorsunuz bilmiyorum ama zenith de favorim yeni kasa defy olur. Hem silikon escape wheel kullanımı hemde çift yone ayarlanabilen tarih çarkıyla yenilikler getiren bir model. Yağlama ihtiyacı olmadığından bahsediliyor. Titanium oluşuda koleksiyonunuza renk katabilir. Göz atabilirsiniz. ResimResim

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben bu tarz saatlere bir türlü alışamadım.Saatin kaç olduğunu görmek için bayağı emek sarfetmek lazım
Kullanıcı avatarı
ÜmitYüksel

Zenith El Primero chrono mu yoksa Omega 39.7mm speedmaster p

Mesaj gokhangirgin » 22 Ağu 2019, 12:18

Bir tane deri kayisli zenith el primero buldum. Bugun yarin deneyecegim. Koluma oturursa sanirim alacagim. Deme sirasinda fotograf paylasirim sizler ile.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
gokhangirgin

Mesaj Serkanasn » 22 Ağu 2019, 21:28

Zenith varken hele ki spedy tercih olamaz, moonwatch olsa neyse.
Kullanıcı avatarı
Serkanasn

Mesaj Moccstudio » 22 Ağu 2019, 22:33

Şiddetle Zenith. Sadece görsele bakarak bile saatten hiç anlamayan biri, Zenith i tercih eder sanırım.

Kullanıcı avatarı
Moccstudio

Mesaj gokhangirgin » 23 Ağu 2019, 23:42

Bugun Konyali saatten cok mutevazi ve o kadar da ilgili bir yetkili sagolsun sirketime kadar saati getirdi. Yalniz bir aksilik oldu ve istedigim model stokta var demelerine karsin yokmus ve baska bir modeli getirdiler. Hem renk hem de kadran istedigim renk ve tipte olmadigi icin onu almadim. Ama boyut gormek icin saati taktim. Eger istersem benim istedigim mavi kadranli 3lu chronoyu getirtecekler.
Cektigim fotografi sizinle paylasiyorum. En azinda bana kolumda bu model de olsa nasil durdugu (ozellikle boyuz, oran gibi konularda) konusunda fikirlerinizi soylerseniz ona gore diger modeli siparsi edecegim.
Yardimlariniz icin tesekkurler.

Resim

Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
gokhangirgin

Mesaj Moccstudio » 24 Ağu 2019, 02:39

gokhangirgin yazdı:Bugun Konyali saatten cok mutevazi ve o kadar da ilgili bir yetkili sagolsun sirketime kadar saati getirdi. Yalniz bir aksilik oldu ve istedigim model stokta var demelerine karsin yokmus ve baska bir modeli getirdiler. Hem renk hem de kadran istedigim renk ve tipte olmadigi icin onu almadim. Ama boyut gormek icin saati taktim. Eger istersem benim istedigim mavi kadranli 3lu chronoyu getirtecekler.
Cektigim fotografi sizinle paylasiyorum. En azinda bana kolumda bu model de olsa nasil durdugu (ozellikle boyuz, oran gibi konularda) konusunda fikirlerinizi soylerseniz ona gore diger modeli siparsi edecegim.

Resim

Resim

Resim

Fevkaladenin Fevki. Gjzel zamanlarizi gostersin. Kesinljkle dogru seçim. Champ champ champ

VOG-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Moccstudio

Mesaj ekdellal » 24 Ağu 2019, 08:35

gokhangirgin yazdı:Bugun Konyali saatten cok mutevazi ve o kadar da ilgili bir yetkili sagolsun sirketime kadar saati getirdi. Yalniz bir aksilik oldu ve istedigim model stokta var demelerine karsin yokmus ve baska bir modeli getirdiler. Hem renk hem de kadran istedigim renk ve tipte olmadigi icin onu almadim. Ama boyut gormek icin saati taktim. Eger istersem benim istedigim mavi kadranli 3lu chronoyu getirtecekler.

Resim

Resim

Resim

Çok güzel durmuş. Hatta direk bu mu alınmalı [emoji849]
Kullanıcı avatarı
ekdellal

Mesaj cihanmert » 24 Ağu 2019, 10:05

Zenith El Primero her zaman çok sevdiğim bir model. Zevk konusunda farklı fikirler olaraktır ancak ben open heart yerine 3'lü chronoyu daha asil buluyorum. Normalde skeleton modelleri severim ancak bu modele tercihen sıcak bakmıyorum. Yinede kolunuza yakışmış. Seçim sonucunuzun size iyi zamanlar göstermesini dilerim.
Kullanıcı avatarı
cihanmert

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Serefhan ve 126 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners