Ben olsam El Primero alırdım... ama siz *kendiniz* için öneri istemişsiniz.
Öncelikle, bu saatlerin hangisi alınmalı dendiğinde, asıl sorulan 'hangi sırada' alınması oluyor, herhangi birisi yanlış seçim olmaz.
Siz zaten Apollo11 alarak ilk tercihinizi yapmışsınız. Ama o saati günlük kullanmak da olmaz, haklısınız. Bu durumda sizin moonwatch'unuz hem var, hem yok olmuş oluyor.
El Primero'yu sonra da alırsınız, şimdi alacağınız bir speedmaster'ı Apollo11 yerine, günlük olarak kullanabilirsiniz. Beyaz kadran da çok şık. Limited olmasını ben çok önemsemezdim, Omega'da bir limited gider bir diğeri gelir. (Apollo11 çok özel, o başka). Ama modeli gerçekten beğendiyseniz, 39.7mm safir moonwatch kullanmak istiyorsanız, şimdi değilse ne zaman? Bu saat değilse, hangi saat? Tabi siyah kadranlısını da düşünebilirsiniz ama onda nabızmetre bezel yok, standart takometre var. Yeni Omega aldınız, size belki güzel bir fiyat da verirler, sıcağı sıcağına, ilişkilerinizi de güçlendirmiş olursunuz.
Aslında, bence normalde bu sorduğunuz soruya gelecek cevabı biliyordunuz. İçten içe günlük bir moonwatch, tabi özel bir model, istediğiniz için, belki bir ihtimal benim bu cevabım gibi bir cevap beklediniz, umdunuz...
Ama bence de, çoğunluğun dediği gibi, başka kriter olmadığında, El Primero alın, günlük moonwatch sonra her zaman alırsınız. (Kendi görüşümün tersini çok fazla savunamayacağım

).
Her durumda hayırlısı olsun.