TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Patek Nautilus 5711 Mavi Kadran Yorumlar

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Patek Nautilus 5711 Mavi Kadran Yorumlar

Mesaj Aequidas » 12 Ağu 2019, 20:45

Hellhound yazdı:
Serkanasn yazdı:
afl yazdı:
Serkanasn yazdı:
Son birkaç yıldır saatlerin kullanım kılavuzunda yazanlardan tek kelime fazlası yazılmayan forum sayfaları ne zamandan beri horolojik bilgi kaynağı oldu da biz farkedemedik, bırakınız bu saçma sapan kelimelerle cümle kurduğunuzu sanıp birde kendi kibrinizde boğuluyorsunuz bu insanlık ne çekti ise sizin gibilerden çekti, iki cümle duyunca ne oldu o nezaketinize birden sokak jargonuna döndünüz? Gerçek bilgi saygı nezaket ve birikim düzeyiniz ne yazık ki ortaya çıktı, alışmışsınız insanları bu kifayetsiz sözlerinizle etkilemeye, birçoğunuzun yaşamı kadar mücadele ettim sizin zihniyetinizde olan içi boş insanlarla, bi bitmediniz ne diyeyim.

Özellikle buralar müthiş. Forumu ne kadar okuduğunuz çok belli. İçerikten haberiniz bile yok. Benim bilgi birikim vs düzeyi ise başka mesele. Yine okumadığınız belli okusanız öğrenirdiniz. Hadi bunları geçtik de hala sizin polemikten başka katkınızı göremedik. Biz boş insanları bir aydınlatın ne olur. Söz mücadele etmiycez sizi zorlamıycaz

Yahu elle tutulur hiçbir yanınız yok şimdi ciddiye alınır hiçbir tarafınız da kalmadı hala konuşuyorsunuz ya ben de bu pişkinliğe inanamıyorum.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah aşkına şu ilim dolu derya deniz bilginiz ile lütfedip aydınlatabilirmisiniz beni, merak ettiğim husus polemik kelimesini kullanarak polemikten başka hiçbirşey yapamayan şu haliniz ile sizin hangi bilginizi dinleyeceğiz?
Yahut internette basit bir araştırma neticesinde bulabileceğimizden fazla ne sunabilirsiniz bize?
Kelime oyunları yapmadan herhangi birseyi açıklayabilme kabiliyetiniz varmı?
Yoksa kendi kendinize bu cümleleri söyleyerek anlamlı birşey söylediğinizi zannetme gafletine mi düştünüz çünkü boş ve lüzumsuz kelimeler bir araya gelince anlamlı bir cümle oluşmuyor maalesef.
Şu yazdığınız sacmaliklari okurken horolojik bilginize hayran kalıyormusunuz? Ben tek anlamlı kelimenizi göremedim de.

Gümrükten alışkanlık olsa gerek, mal beyanından forumu okumaya fırsat bulamamışsınız. Grey market'a dair bir ifade olmadığından ilginizi çekmez ama atıp tuttuğunuz afl'nin, sizin tabirinizle "internette basit bir araştırmanın ötesinde foruma katkı sunduğu" birkaç başlığı paylaşayım.

Sizin için değil, okumaya zahmet etmeyin. Yeni üyeler için faydalı olur;

http://forum.saatforumu.com/viewtopic.p ... z5wN7v7z93

Çok değerli paylaşımlar,tekrar derleyenede bunların forumdaki üyelerle paylaşanada ayrı ayrı teşekkürler [emoji122]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
Aequidas

Mesaj kiwi21 » 12 Ağu 2019, 20:57

Hellhound yazdı:
Serkanasn yazdı:
afl yazdı:
Serkanasn yazdı:
Son birkaç yıldır saatlerin kullanım kılavuzunda yazanlardan tek kelime fazlası yazılmayan forum sayfaları ne zamandan beri horolojik bilgi kaynağı oldu da biz farkedemedik, bırakınız bu saçma sapan kelimelerle cümle kurduğunuzu sanıp birde kendi kibrinizde boğuluyorsunuz bu insanlık ne çekti ise sizin gibilerden çekti, iki cümle duyunca ne oldu o nezaketinize birden sokak jargonuna döndünüz? Gerçek bilgi saygı nezaket ve birikim düzeyiniz ne yazık ki ortaya çıktı, alışmışsınız insanları bu kifayetsiz sözlerinizle etkilemeye, birçoğunuzun yaşamı kadar mücadele ettim sizin zihniyetinizde olan içi boş insanlarla, bi bitmediniz ne diyeyim.

Özellikle buralar müthiş. Forumu ne kadar okuduğunuz çok belli. İçerikten haberiniz bile yok. Benim bilgi birikim vs düzeyi ise başka mesele. Yine okumadığınız belli okusanız öğrenirdiniz. Hadi bunları geçtik de hala sizin polemikten başka katkınızı göremedik. Biz boş insanları bir aydınlatın ne olur. Söz mücadele etmiycez sizi zorlamıycaz

Yahu elle tutulur hiçbir yanınız yok şimdi ciddiye alınır hiçbir tarafınız da kalmadı hala konuşuyorsunuz ya ben de bu pişkinliğe inanamıyorum.

Allah aşkına şu ilim dolu derya deniz bilginiz ile lütfedip aydınlatabilirmisiniz beni, merak ettiğim husus polemik kelimesini kullanarak polemikten başka hiçbirşey yapamayan şu haliniz ile sizin hangi bilginizi dinleyeceğiz?
Yahut internette basit bir araştırma neticesinde bulabileceğimizden fazla ne sunabilirsiniz bize?
Kelime oyunları yapmadan herhangi birseyi açıklayabilme kabiliyetiniz varmı?
Yoksa kendi kendinize bu cümleleri söyleyerek anlamlı birşey söylediğinizi zannetme gafletine mi düştünüz çünkü boş ve lüzumsuz kelimeler bir araya gelince anlamlı bir cümle oluşmuyor maalesef.
Şu yazdığınız sacmaliklari okurken horolojik bilginize hayran kalıyormusunuz? Ben tek anlamlı kelimenizi göremedim de.

Gümrükten alışkanlık olsa gerek, mal beyanından forumu okumaya fırsat bulamamışsınız. Grey market'a dair bir ifade olmadığından ilginizi çekmez ama atıp tuttuğunuz afl'nin, sizin tabirinizle "internette basit bir araştırmanın ötesinde foruma katkı sunduğu" birkaç başlığı paylaşayım.

Sizin için değil, okumaya zahmet etmeyin. Yeni üyeler için faydalı olur;

viewtopic.php?f=13&t=27259#axzz5wN7v7z93

viewtopic.php?f=13&t=27261#axzz5wN7v7z93

viewtopic.php?f=13&t=22086#axzz5wN7v7z93

viewtopic.php?f=13&t=26915#axzz5wN7v7z93

viewtopic.php?f=13&t=20962#axzz5wN7v7z93

Öncelikle tekrardan bu başlıklar için Kerem abi'ye teşekkür edip, varsa arşivinde ilgili başlıklarda kaybolan fotoğrafları yeniden yüklemesini rica edebilir miyiz?

Berkan abi, sana da derleme için teşekkürler :champ:
https://instagram.com/kiwiwatch
Kullanıcı avatarı
kiwi21

Mesaj gkhnbaggio » 12 Ağu 2019, 21:08

Serkan bey’in, Sevgili Kerem Abi’nin paylaşımları ve bilgi birikimi ile forumda hangi seviyede olduğunu bilmeyerek bunları yazması; Kerem Abi’nin yukarıda bahsettiği gibi forumu takip etme amacı hakkında ışık tutmakta aslında.

Berkan Hocam eline sağlık :champ:
Kullanıcı avatarı
gkhnbaggio

Mesaj debra » 12 Ağu 2019, 21:13

Aman tanrım ben neler okudum

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
debra

Mesaj Althor » 12 Ağu 2019, 21:22

Değerli Hellhound özel derlemeniz için teşekkürler her başlığa abone oldum tekrar tekrar okumak adına :D Sayın afl'ye de birikimini ve tecrübelerini paylaşmış olması nedeniyle ayrıca teşekkür etmek gerek elbette.

SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Althor

Mesaj EnderE » 12 Ağu 2019, 21:27

Kendi adıma yazayım. Kerem Bey saat lere olan düşkünlüğümün aşka dönüşmesine vesile olan insandır. Şahsıma bu platform üzerinden çok faydası olmuştur. Keşke kendisi ile tanışıp yüz yüze sohbet etme fırsatım da olsaydı. Burada yazılanlar beni çok üzdü.
Ender Erdogan / Eski Kullanıcı Adı Forestsoul
Kullanıcı avatarı
EnderE

Mesaj afl » 12 Ağu 2019, 21:28

ilkerhos57 yazdı:Değerli Hellhound özel derlemeniz için teşekkürler her başlığa abone oldum tekrar tekrar okumak adına :D Sayın afl'ye de birikimini ve tecrübelerini paylaşmış olması nedeniyle ayrıca teşekkür etmek gerek elbette.

Hepinize ilkerhos57 vasıtasıyla teşekkürler ama çok samimi söylüyorum sevgili Hellhound'un paylaştığı linkler okyanusta damla. Ben bu forumda ne dostlardan ne başlıklar okudum, neler neler öğrendim. Ne üstadlar neler yazmışlar inanılmaz. Birazcık araştırma yeter.

Kullanıcı avatarı
afl

Mesaj sieger » 12 Ağu 2019, 22:03

afl yazdı:
ilkerhos57 yazdı:Değerli Hellhound özel derlemeniz için teşekkürler her başlığa abone oldum tekrar tekrar okumak adına :D Sayın afl'ye de birikimini ve tecrübelerini paylaşmış olması nedeniyle ayrıca teşekkür etmek gerek elbette.

Hepinize ilkerhos57 vasıtasıyla teşekkürler ama çok samimi söylüyorum sevgili Hellhound'un paylaştığı linkler okyanusta damla. Ben bu forumda ne dostlardan ne başlıklar okudum, neler neler öğrendim. Ne üstadlar neler yazmışlar inanılmaz. Birazcık araştırma yeter.

Abim hakkaten geçmiş fotoğrafları yeniden yükleyecek vaktin olur mu ki? Bazılarını vakti zamanında okumuştum hatırlıyorum, şimdi yine imajlarla bir üzerinden geçsek ne şahane olacak.
instagram.com/archpatek
Kullanıcı avatarı
sieger

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 39 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners