Benim gözümde tek kusursuz saat bu.onurkoseoglu yazdı:[emoji7]
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim gözümde tek kusursuz saat bu.onurkoseoglu yazdı:[emoji7]
debra yazdı:Benim gözümde tek kusursuz saat bu.onurkoseoglu yazdı:[emoji7]
Cruciatus yazdı:debra yazdı:Benim gözümde tek kusursuz saat bu.onurkoseoglu yazdı:[emoji7]
+1
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
moy yazdı:Markanın logosundan asla rahatsız olmam.zevkime ve bütçeme uyduğu sürece markanın logosu at kafası olsa yine alır keyifle kullanırım
Genta nın tasarımı kendini belli ediyor. Bi de icw ingenieur var affordable nispeten fakat in house olmadığı için pek saygı gormuyor.moy yazdı:Cruciatus yazdı:debra yazdı:Benim gözümde tek kusursuz saat bu.onurkoseoglu yazdı:[emoji7]
+1
+1 de benden gelsin
Kadran çok sade ve dengeli aynı zamanda okunabilirliği yüksek.indexlerde luminova olması süper ve sabit bezelin tasarımı çok özgün.
Markanın logosundan asla rahatsız olmam.zevkime ve bütçeme uyduğu sürece markanın logosu at kafası olsa yine alır keyifle kullanırım [emoji106]
Ufkynl yazdı:Genta nın tasarımı kendini belli ediyor. Bi de icw ingenieur var affordable nispeten fakat in house olmadığı için pek saygı gormuyor.moy yazdı:Cruciatus yazdı:debra yazdı:Benim gözümde tek kusursuz saat bu.onurkoseoglu yazdı:[emoji7]
+1
+1 de benden gelsin
Kadran çok sade ve dengeli aynı zamanda okunabilirliği yüksek.indexlerde luminova olması süper ve sabit bezelin tasarımı çok özgün.
Markanın logosundan asla rahatsız olmam.zevkime ve bütçeme uyduğu sürece markanın logosu at kafası olsa yine alır keyifle kullanırım [emoji106]
Bu gibi saatlerin forumumuzda pek olmaması saat konusunda henüz hala emekleme aşamasında olduğumuzun göstergesi.
O paraya öküz aliriz mantalitesi hakim
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ankthas yazdı:Genta nın tasarımı kendini belli ediyor. Bi de icw ingenieur var affordable nispeten fakat in house olmadığı için pek saygı gormuyor.Ufkynl yazdı:moy yazdı:Cruciatus yazdı:Benim gözümde tek kusursuz saat bu.debra yazdı:[quote="onurkoseoglu"][emoji7]
+1
+1 de benden gelsin
Bu gibi saatlerin forumumuzda pek olmaması saat konusunda henüz hala emekleme aşamasında olduğumuzun göstergesi.
O paraya öküz aliriz mantalitesi hakim
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], Turker ve 220 misafir
|