TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

2000 TL Bütçe İçin Automatic Chrono Date Saat Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 2000 TL Bütçe İçin Automatic Chrono Date Saat Tavsiyesi

Mesaj msturan » 12 Mar 2011, 22:13

Kastettiğim buydu tolgi, buradan bir önereceğin var mı?
http://www.markafoni.com/campaign/longines-0/
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj Tolgi06 » 12 Mar 2011, 22:30

Bence Kadıköy'den bir vapura binip Sirkeci'ye git :D Orda bir sürü saat mağazası ve markayı bulabilirsin.saat&saat çok indirim yapmaz.Fakat sirkecide saatçi sayısı çok olunca başka mağazalardan çok ciddi indirimler alabilirsin.Ayrıca Steinhart'nda kendi sitesinden modellerine bak bence güzel modelleri var uygun fiyatlara.
Ben markafoni ye üye değilim olmayıda planlamıyorum msturan o yüzden dediğin linkten bieşey göremiyorum doğal olarak :) .Önereceğim modelleri ilerleyen saatlerde yazarım şimdi meşgulüm biraz.
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj msturan » 12 Mar 2011, 22:38

Sirkeci fikri için sağol tolgi, Steinhart'a da bakacağım sağol.. :D
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj Tolgi06 » 12 Mar 2011, 22:39

Bir kaç kronoluda dikkate değer;

Victorinox Swiss Army
Men's Mechanical Chronograph Alpnach Chrono Watch

ebayde filan bulabilirsin.Bu model Türkiye'de var mı bilmiyorum ama varsada etiketi yüksektir muhtemelen.Varsa Sirkeci'de bulursun zaten yoksa ebayde mevcut.Victorinox'da kaliteli bir marka onuda düşünebilirsin.
Başka bir model:
Victorinox Swiss Army
Men's Mechanical Chronograph Air Boss Mach 6

Ayrıca ürün incelemeri bölümünde forumdaşlardan birinin yaptığı Sinn marka bir saatin incelemesi var.Sinn markası Türkiye'de yok ama kendi sitesi ve başka sitelerden temin edilebilir.Baya fazla teknolojik detay barındıran saatler üretiyor.Sinn saatlerede bakarsın
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj Tolgi06 » 12 Mar 2011, 22:40

Bu arada önemli değil :D
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj bkarasu » 12 Mar 2011, 22:42

Bu saati almaman lazım veya bu saat alınmaz diye bir şey kesinlikle yok. Daha öncede dediğim gibi hepsi üç aşağı beş yukarı yakın kalitedeki saatler ve kişisel beğenilere göre sıraları değişebilir. Ben genel marka prestiji, kalitesi vs. gibi konularda Orisi bir adım önde tutuyorum ama ben orisi tercih ederken başkası hiç düşünmeden hamiltonu alabilir ve yanlış yapmış olmaz. Siz hamiltonu beğendiyseniz sizi vazgeçirmek için bir neden yok oldukça kaliteli ve güzel bir saat almış olursunuz.
Kullanıcı avatarı
bkarasu

Mesaj msturan » 12 Mar 2011, 22:42

ebay'da bulunan ve türkiyeden alamayacağım saatlere bakamıyorum ne yazık ki tolgi, kredi kartıyla taksitli alacağım, birikmişim olmadığı için :(
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj msturan » 12 Mar 2011, 22:44

Oris'i hiç bugüne kadar duymamış olduğum için yakın hissetmedim muhtemelen, malumunuz başlangıç safhasındayım daha merakın :)
Ama saatçileri dolaşmışken Oris'e de bakacağım, hatta dikkatle bakacağım 2-3 markadan biri olacak bkarasu, teşekkürler.. :)
Kullanıcı avatarı
msturan

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 145 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners