Japon ve Asya Üretimi Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Japon Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği Japon ve Asya Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
khanruler » 01 Ağu 2019, 07:40
Hayırlı olsun, güzel zamanlar göstersin
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

khanruler
-
mturann » 01 Ağu 2019, 08:21
Hayırlı olsun güle güle kullanın
-

mturann
-
canzdmr » 01 Ağu 2019, 09:51
Cok guzel saat guzel gunlerde kullanin. Samurai larin en buyuk dezavantaji agirligi bana gore. Rubber kayisla bu sorunu cozebiliyorsunuz. Bende Barton Bands Flatwater ile kullaniyorum Blue Lagoon u. Orjinal bilezige nazaran cok daha rahat bi kullanimi var artik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

canzdmr
-
Xhantos » 01 Ağu 2019, 10:01
canzdmr yazdı:Cok guzel saat guzel gunlerde kullanin. Samurai larin en buyuk dezavantaji agirligi bana gore. Rubber kayisla bu sorunu cozebiliyorsunuz. Bende Barton Bands Flatwater ile kullaniyorum Blue Lagoon u. Orjinal bilezige nazaran cok daha rahat bi kullanimi var artik.

Teşekkürler.
Aslında bezel renkleri itibarıyla bence flatwater kayışın en uygun olduğu Samurai modeli Blue Lagoon. Barton'un quick release barları orjinaller kadar kalın değil ama günlük kullanımda getirdiği avantajın yanında hiç sorun etmiyorum, 30 saniye içerisinde kayış değiştirerek saatin havasını tümden değiştirmek de mümkün oluyor.
-

Xhantos
-
Ahmetrefik » 01 Ağu 2019, 11:14
zaman o kadar tuhaftır ki; gençken, çocukken hiç önemi yoktur, sonra gün gelir kaç yaz'ının kaldığını saymaya başlarsın.
-

Ahmetrefik
-
volkifb » 01 Ağu 2019, 11:21
İyi günlerde kullanın.
-

volkifb
-
Althor » 01 Ağu 2019, 11:50
Xhantos yazdı:canzdmr yazdı:Cok guzel saat guzel gunlerde kullanin. Samurai larin en buyuk dezavantaji agirligi bana gore. Rubber kayisla bu sorunu cozebiliyorsunuz. Bende Barton Bands Flatwater ile kullaniyorum Blue Lagoon u. Orjinal bilezige nazaran cok daha rahat bi kullanimi var artik.

Teşekkürler.
Aslında bezel renkleri itibarıyla bence flatwater kayışın en uygun olduğu Samurai modeli Blue Lagoon. Barton'un quick release barları orjinaller kadar kalın değil ama günlük kullanımda getirdiği avantajın yanında hiç sorun etmiyorum, 30 saniye içerisinde kayış değiştirerek saatin havasını tümden değiştirmek de mümkün oluyor.
Barton'ın silikonları fiyatına göre çok başarılı bence. Ben kendi kullanımımda quick release barları saatin kendi barları ile değiştirdim daha güvenli olsun diye.
Sitelerinde şöyle bir video var göstermek adına.
https://vimeo.com/183043166#share SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Althor
-
Dön TSF Japon Saat Kullanıcı İncelemeleri - Japanese Watch User Reviews
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir