TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

2000 TL Bütçe İçin Automatic Chrono Date Saat Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 2000 TL Bütçe İçin Automatic Chrono Date Saat Tavsiyesi

Mesaj msturan » 12 Mar 2011, 16:49

Çok teşekkürler bf, baktım ama estetik olarak çok da hoş gelmedi bana rus saatleri açıkçası..Hani biraz da kendini göstermesini istiyorum saatin :D
Teşekkürler yardımın için.
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj bkarasu » 12 Mar 2011, 16:51

Hamilton için bayi veya fiyat bilgim yok açıkcası ama çok zor bulunan bir marka değil ben olsam bir iki mağazadan liste fiyatını öğrendikten sonra aşağı yukarı yüzde 30 aşağısını düşünürdüm. Bu sınıftaki saatlerde ortalama indirim bu şekilde oluyor.

Evet ben orisi ve midoyu marka olarak bir basamak daha üstte görüyorum ama bu çok kişisel bir yorum sonuçta hamilton dahil hepsi üç aşağı beş yukarı yakın kalitelerdeler ve önemli olan sizin hangisini daha çok beğendiğiniz.
Kullanıcı avatarı
bkarasu

Mesaj msturan » 12 Mar 2011, 17:00

Hani şu Oris limitedi Türkiye'den alabileceğimi bilseydim hoşuma da gitmişti açıkçası ama bulabileceğimi, bulsam da 3 taksitli 2000 liraya bulacağımı sanmıyorum açıkçası..

Hamilton ise sanırım şimdilik beklentilerimi karşılayacak gibi..
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj punk » 12 Mar 2011, 17:07

Şimdilik beklentilerini karşılayacak bir saate 2000 lira vermeye hazır olmak gerçekten çok ilginç.
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj msturan » 12 Mar 2011, 17:10

Şimdilikten kastım üniversite hayatımı geçirmeme yarayacak kadar, iyi bir işe girip 10bin lira üstü meblaları düşünene kadardı aslında punk... Ama eğer senin önerebileceğin görünüş ve prestij olarak 'olmuş' dedirtecek modeller varsa lütfen paylaşır mısın? Zaten fikir almak için açtım başlığı :)
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj punk » 12 Mar 2011, 17:32

@msturan;

Bu fiyat aralığında alacağın saatleri inan bana torununa bile bırakabilirsin. Bu yüzden tercihini en olumlu şekilde yapmaya çalış. Chrono senin için vazgeçilmez olmasın. Benim sana tavsiyem güzel bir Diver olurdu. Bunun için de bir çok güzel alternatif var.

Eğer gerçekten üniversite hayatını geçirmene yarayacak kadar bir saat arıyorsan daha ucuz otomatiklere yönelebilirsin. Ve inan bana sorunsuz; keyifle kullanabileceğin bir çok uygun otomatik bulabilir sana ;)

Bahsettiğin bütçe hiç de küçük bir bütçe değil. Önemli olan bu bütçeyi optimal seviyede değerlendirebilmek. Gel sana giriş seviyesi için 200-250, bilemedin 300$ seviyelerinde; illa İsviçre olsun dersen 350-500$ seviyelerinde bir Otomatik bulalım ;) ETA'nınn yeni chronograph'lı otomatik makinesini kullandığı ve daha uygun fiyatlara sahip Tissot'un PRC200 serisi de olabilir. Örnek olması açısından;

http://cgi.ebay.com/Tissot-T-Sport-PRC2 ... 2a0e856b80

;)
Kullanıcı avatarı
punk

Mesaj bkarasu » 12 Mar 2011, 17:41

benim oris için fiyat tahminim nakit 2000-2200 arasıydı açıkcası, 3 taksitte biraz daha yukarı çıkar. Bu durumda otomatikman eleniyor sanırım. Ben yinede bir kaç gün daha burada fikirleri dinleyin o arada forumu biraz daha araştırın derim. 2000TL az bir bütçe sayılmaz acele etemyin. Benimde incelemer bölümünde bir oris williams f1 skeleton incelemem var. Orda fiyat bilgiside var. Hem Oris markasıyla ilgilide bir fikriniz oluşur.
Kullanıcı avatarı
bkarasu

Mesaj mrhero » 12 Mar 2011, 17:45

Bildiğim kadarıyla Hamiltonları Saat&saat satıyor ve pek indirim yapmıyorlar. Onlara göre prestij markası Hamilton :). Bu bütçede Chronograph Tissot ve Victorinox a bakabilirsin, iki markada Tevfik Aydında bulunuyor. Ayrıca Tevfik Aydına gitmişken Zeno larada bak ben her ne kadar kalitesini beğenmesemde belki senin hoşuna gider.
Ayrıca az kullanılmış ikinci el saat istersen watchuseek ve timezone forumlarına bakabilirsin. Oralara sık sık istediğin Hamilton düşüyor ve 500-550 dolar gibi fiyatlara satılıyor. Gümrüğe takılsa bile vergisini öder alırsın.
Kullanıcı avatarı
mrhero

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: mart ve 141 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners