TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

2000 TL Bütçe İçin Automatic Chrono Date Saat Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

2000 TL Bütçe İçin Automatic Chrono Date Saat Tavsiyesi

Mesaj msturan » 12 Mar 2011, 04:30

Selamlar öncelikle, ben aranıza henüz katılmış bir saat meraklısıyım. Yaklaşık 2000 liraya kadar bütçem var ve iyi bir saat almayı düşünüyorum. :? İyi derken, kastım görüntü ve marka prestiji tabii ki.. Ve tabi çok uçup kaçmasına gerek kalmaksızın bazı temel özellikleri de olsa fena olmaz hani chrono, date gibi falan.. Sizlerin önerilerinizi bekliyorum yardım edenlere şimdiden çok teşekkür ederim :) :D
Ha bu arada, esmer tenli olduğum için deri ya da silikon kayışın yakışacağını düşünüyorum ama bu beni çok beğeneceğim bir çelik kordonludan da ayıramaz :D Ayrıca (hani 2000 lirayla neleri satın almak istiyorsun sen diyeceksiniz belki :( ama) pilli saat almak da dokunur insana 2000 liraya:)
Teşekkürler :D
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Re: Siz üstadlardan saat önerisi bekliyorum...

Mesaj punk » 12 Mar 2011, 05:46

2000 Liraya chrono istersen prestij açısından beklentiyi düşük tutmalısın.
Kullanıcı avatarı
punk

Re: 2000 TL Bütçe İçin Automatic Chrono Date Saat Tavsiyesi

Mesaj Clk » 12 Mar 2011, 10:18

TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj bkarasu » 12 Mar 2011, 12:03

Ben olsam 2000 bütçe ile choronodan vazgeçip daha iyi bir saat almayı tercih ederdim.
Choro değil ayrıca çelik kordonlu ama Mido all dial GMT (deri alternatifide var)o fiyata alınabileceğini düşündüğüm en güzel saatlerden biri bence ben oris almasam kesinlikle listeme eklerdim. Ayrıca Oris Williams day-date ve eğer bulabilirseniz Oris Darryl O'Young limited bütçenize göre benim önereceğim saatler.
İlla chrono olsun derseniz hamilton khaki automatic x-wind bütün kriterlerinize uyuyor sanırım.
Kullanıcı avatarı
bkarasu

Mesaj msturan » 12 Mar 2011, 14:14

Hepinize çok çok çok teşekkür ederim gerçekten bu kadar çabuk cevap geleceğini ve ciddiye alınacağımı düşünmüyordum.. Saatlerin hepsini tek tek araştırdım ve;
-Certina DS Podium Valjoux geçekten takılabilir saat fakat 18 yaşında olduğum ve bileğim aşırı ince olduğu için metal kordonlardan korkuyorum,
-Steinhart biraz sert, güzel görünüşlü açıkçası
-Oris Darryl O'Young limited bayağı bir çekici aslında, hoşuma da gitti.. Titanyum sanırım kasa ve limited, özel bir saat sanırım. Bunun dışında, saati bulabilir miyim ve fiyatı ne olur yardım ederseniz çok sevinirim.. :D
-Mido all dial GMT da deri ya da kauçuk kayış bulduğumda ciddi ciddi düşünebileceğim bir saat aslında hoş tasarımı var
-En son olarak, buraya gelmeden önce de en çok düşündüğüm olan hamilton khaki automatic x-wind, çok etkiledi beni.. Bunu görmüştüm sahibinden'de ama otomatiğini bulamamıştım.. Eğer otomatiğini nereden bulabileceğimi öğrenirsem gerçekten çok alınacak bir saat gibi..

Fakat; benim aklım hala 2000'e yakın bir rakam vermişken frederique constant gibi bir markada.. :?

Bu tarzıma ve yaşıma uyar mı bilmiyorum ama gerçekten çok hoş duruyor
http://www.hepsiburada.com/Liste/frederique-constant-fc270m4p5-erkek-kol-saati/ProductDetails.aspx?productId=safc270m4p5&categoryId=25008404

Bunun da görüntüsü etkiledi beni
http://www.hepsiburada.com/Liste/frederique-constant-fc255v6b4-erkek-kol-saati/ProductDetails.aspx?productId=safc255v6b4&categoryId=25008404

Ve en son, chrono bir FC almak düşüncesi çok heyecanlandırıyor beni ama bu saat automatic mi değil mi o konuda sizden yardımlarınızı rica etsem sanırım haddimi aşmış olmam..
http://www.hepsiburada.com/Liste/frederique-constant-fc292bs4b26-erkek-kol-saati/ProductDetails.aspx?productId=safc292bs4b26&categoryId=25008404

Çok teşekkürler gerçekten.. :D
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj bkarasu » 12 Mar 2011, 15:31

-Oris için tevfik aydın veya pırlant ile irtibata geçmeniz lazım ben başla bir saati sorarken ellerinde yoksa bile bir ay içinde getirebileceklerini söylemişlerdi. Fiyat olarak iyi bir pazarlıkla nakit 2000 veya ona çok yakın bir fiyata alabileceğinizi düşünüyorum.
-Mido içinde deri kayış mevcut, bir ihtimal kauçuk kayışlarıda uyumlu olabilir ama emin değilim.
- Hamilton internette saat&saat gibi bir çok sitede mevcut fiyatları 2000-2400 arası olarak gözüküyor ama bayiden daha pazarlık payınız vardır tabi.
-FC için yorum yapmıyorum tamamen zevk meselesi ama ben mido veya orisi tercih ederdim bu saatlerin içinde
Kullanıcı avatarı
bkarasu

Mesaj msturan » 12 Mar 2011, 15:45

Hamiltonu uygun bir fiyata buldum aslında,
http://urun.gittigidiyor.com/HAMILTON-HM77616333-ERKEK-KOL-SAATI_W0QQidZZ36989132#teklif

Şu an satıcıyla iletişime geçme aşamasındayım.. Hamiltonu bayi pazarlığıyla daha ucuza getirebilir miyim sizce ve hangi bayide tahminen?

Bir de, bunların içinde en fonksiyonel olanı hamilton ve yeterince şık gibi, ama siz yine de oris, mido ya da bir başkasının daha kaliteli olduğunu düşünüyor musunuz?
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj bf109 » 12 Mar 2011, 16:46

Eğer illa şu marka olacak veya illa İsveç olacak demiyorsan rus saatlerinede bakabilirsin hem otomatik hem cronograf üstelik 2000 tl dende ucuzdur büyük ihtimalle bu konuda Gurcaglar abimiz bi saat incelemişti ayrıca Rus mekanizmaları hakkında söz sahibidir kendisi bi de onlara bak tabi takdir senin Gurcaglar abimizin incelemesi bu yardımcı olur umarım: viewtopic.php?f=13&t=4635
Kullanıcı avatarı
bf109

Sonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hellhound, tt59 ve 178 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners