Her An Her Yerde Saat Günlüğü
gokhangirgin » 19 Tem 2019, 09:09
dogodenizli yazdı:Yalnız burada söyle bir sorun ortaya çıkıyor. Bunun sonu nereye gidecek? Hadi patek 5711 alındı. Yeni hedef ne olacak? Bunun bir üstü var midir?
Tamamen özel üretim el yapımı saatlere yönelirsiniz o zaman herhalde.

5711 sonrasi bir tane aquanaut olabilir. Bir tane daytona ve ruby gold rolex.. yani her telden bir bir seyler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

gokhangirgin
-
ekdellal » 19 Tem 2019, 09:16
dogodenizli yazdı:Yalnız burada söyle bir sorun ortaya çıkıyor. Bunun sonu nereye gidecek? Hadi patek 5711 alındı. Yeni hedef ne olacak? Bunun bir üstü var midir?
Tamamen özel üretim el yapımı saatlere yönelirsiniz o zaman herhalde.

[emoji38]
Sonu yok!
Sent from Mi 8 6/128 via Tapatalk
"Tırtılın kaderi kelebek olmak ve güzel ölmekdir"
-

ekdellal
-
moy » 19 Tem 2019, 09:54
gokhangirgin yazdı:Fotograf cok guzel olmadi ama ben de kendi capimda aldigim saatleri paylasmak istedim sizlerler. Umarim begenirsiniz. Ama yakinda bir kacini satip baska bir saat eklemek istiyorum.

Maşşallah her birini iyi günlerde kullanın. bu koleksiyona bir tane blancpain fifty fathoms yakıştırdım ben
büyük balık rm yada pp olabilir diye düşünüyorum.
Sanayi olmadan ekonomi, ekonomi olmadan bağımsızlık olmaz.
-

moy
-
Ufkynl » 19 Tem 2019, 09:56
5711 zaten tek saat için çok uygun. Başka olmasa da olur

Yaş kaç bilmiyorum fakat chrono eksikliği olur zamanla bünyede onu da als datograph keser sanırım

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Ufkynl
-
debra » 19 Tem 2019, 10:10
gokhangirgin yazdı:Fotograf cok guzel olmadi ama ben de kendi capimda aldigim saatleri paylasmak istedim sizlerler. Umarim begenirsiniz. Ama yakinda bir kacini satip baska bir saat eklemek istiyorum.

Bir daytona istiyor bu aile
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

debra
-
gokhangirgin » 19 Tem 2019, 10:39
moy yazdı:gokhangirgin yazdı:Fotograf cok guzel olmadi ama ben de kendi capimda aldigim saatleri paylasmak istedim sizlerler. Umarim begenirsiniz. Ama yakinda bir kacini satip baska bir saat eklemek istiyorum.

Maşşallah her birini iyi günlerde kullanın. bu koleksiyona bir tane blancpain fifty fathoms yakıştırdım ben
büyük balık rm yada pp olabilir diye düşünüyorum.
Fifty fathomsu begeniyorum ama bilegime cok buyuk, hic guzel olmadi. Bilegim 16.5cm. Maks 41mm oluyor
Keza rm lerde cok buyuk kaliyor. O yuzden maks PP

-

gokhangirgin
-
gokhangirgin » 19 Tem 2019, 10:42
Ufkynl yazdı:5711 zaten tek saat için çok uygun. Başka olmasa da olur

Yaş kaç bilmiyorum fakat chrono eksikliği olur zamanla bünyede onu da als datograph keser sanırım

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
5711 her daim cok guzel ama cok da spor olmuyor. O yuzden daytona katmayi planliyorum. ALS datograph da son noktalardan biri bence.
-

gokhangirgin
-
Ahmetrefik » 19 Tem 2019, 11:13

Harika görünüyorlar, tebrikler

zaman o kadar tuhaftır ki; gençken, çocukken hiç önemi yoktur, sonra gün gelir kaç yaz'ının kaldığını saymaya başlarsın.
-

Ahmetrefik
-
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: ayıldırım, Bing [Bot], Google [Bot], Kojima, Solestar ve 27 misafir