Konudan ba覺ms覺z olarak Ayberk bey sizin bilekler 16.5 olamaz gibime geldi. Bilekleriniz kesinlikle ince deil. En az覺ndan videoda ince durmuyor.
Tabi video kalitesi sebebiyle yan覺l覺yor olabilirim.
Saatiniz hay覺rl覺 olsun. G羹le g羹le kullan覺n.
dogodenizli yazd覺:Konudan ba覺ms覺z olarak Ayberk bey sizin bilekler 16.5 olamaz gibime geldi. Bilekleriniz kesinlikle ince deil. En az覺ndan videoda ince durmuyor.
Tabi video kalitesi sebebiyle yan覺l覺yor olabilirim.
Saatiniz hay覺rl覺 olsun. G羹le g羹le kullan覺n.
demir77 yazd覺:Mako 2yi daha sonra m覺 alacaks覺n覺z? Hay覺rl覺 olsun sade ve g羹zel bir model alm覺s覺n覺z
Guzel taktik ve ticari 繹ng繹r羹, bu sekilde Rolex Sub da olur bir s羹re sonra...altiaralik yazd覺:demir77 yazd覺:Mako 2yi daha sonra m覺 alacaks覺n覺z? Hay覺rl覺 olsun sade ve g羹zel bir model alm覺s覺n覺z [emoji106]
Evet bu 羹r羹n羹 癟ok uygun fiyatla ald覺m ve ald覺覺m fiyat覺n 羹st羹nde bir rakama satabileceimi biliyorum. Bu ekilde Mako 2 veya Ray 2 alaca覺m. B繹ylelikle ana paramdan daha az miktarda harcama yaparak elde edebileceim. Hatta bu saati satt覺ktan sonra aynindan birdaha alip birdaha satmay覺 d羹羹n羹yorumHer ay覺n 11 ine 繹zel n11.com da indirimler oluyor. Ve 繹zellikle 11.11 tarihinde ekstra bir indirim bekliyorum. Ozamana kadar bu ekilde kar elde edip b繹yle almak istiyorum
ozgtegin yazd覺:Guzel taktik ve ticari 繹ng繹r羹, bu sekilde Rolex Sub da olur bir s羹re sonra...altiaralik yazd覺:demir77 yazd覺:Mako 2yi daha sonra m覺 alacaks覺n覺z? Hay覺rl覺 olsun sade ve g羹zel bir model alm覺s覺n覺z [emoji106]
Evet bu 羹r羹n羹 癟ok uygun fiyatla ald覺m ve ald覺覺m fiyat覺n 羹st羹nde bir rakama satabileceimi biliyorum. Bu ekilde Mako 2 veya Ray 2 alaca覺m. B繹ylelikle ana paramdan daha az miktarda harcama yaparak elde edebileceim. Hatta bu saati satt覺ktan sonra aynindan birdaha alip birdaha satmay覺 d羹羹n羹yorumHer ay覺n 11 ine 繹zel n11.com da indirimler oluyor. Ve 繹zellikle 11.11 tarihinde ekstra bir indirim bekliyorum. Ozamana kadar bu ekilde kar elde edip b繹yle almak istiyorum
D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Majestic-12 [Bot] ve 127 misafir
|