Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Dwight » 10 Tem 2019, 23:15
darksilence yazdı:Merhaba,
Benim naçizane tavsiyem orta-üst kalite winder kullanmanız. Saat bence bilekten çıkarıldığında da hiç durmamalı.
Bende oris small second kullandım. İlk zamanlar +6 sn civarıydı yanlış hatırlamıyorsam, sonrasında ciddi şekilde istikrarlı +1,5 - 2 sn ler arasında dolaştı hep. Rodaj düzgün yapılırsa her saat adam edilir düşüncesindeyim

Evet su anda gunde -3sn calisiyor cok iyi sorun yok gayet memnunum[emoji1360]
Sent from my iPhone using Tapatalk
-

Dwight
-
görkemk » 11 Tem 2019, 10:17
sonuçta saat baz sellita sw 200 kullanıyor , çok fazla beklenti olmaması gerekiyor bence 350 - 400 dolar bandındaki bir saatten bir farkı yok içindeki mekanizmanın. Sellita baz mekanizmalar ilk 3 sene iyi performans verse de sonra 10 - 15 saniyelik sapmaları görmeye başlarsınız özellikle aktif-hareketli olduğunuz günlerde ve kolunuzda uzun süre takmadığınız günlerde daha fazla hissedeceksizin bu durumu.
dalış saatlerinde sık ayarlamak doğru birsey değil tepenin yivlerini erkenden sıyırmaya başlarsınız ve kasa değişimine gider saat bikaç sene sonra, ileri gidiyorsa bikaç dk geri alın ayda bir düzeltirsiniz , çok takıyorum bu ileri geri işine diyorsanız COSC bir mekanizmaya geçmekte fayda var
-

görkemk
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 131 misafir